четвер, 11 листопада 2021 15:24

Демі Мур святкує 59-річчя. Скандальні факти про акторку та її найгарячіші фото
12

11 листопада американська кінозірка Демі Мур відзначає 59 років. Стала популярною завдяки ролі у фільмах "Привид" і "Стриптиз", а також спокусливим фотосесіям, в яких Мур неодноразово брала участь і кадрами з яких прикрашала обкладинки глянців.

Чому акторка знімалася у фільмах для дорослих і з ким крутила романи, підготувала Gazeta.ua.

1. Матір Мур "продала" доньку ґвалтівникові за $500.

2019 року акторка випустила шокуючу автобіографію. У книзі зізналася, що стала жервтою зґвалтування в юності. Винуватицею стала її ж матір, яка "продала" доньку власнику клубу за $500.

Впоратися з психологічною травмою Мур змогла лише через кілька десятків років, оголосивши жахливу правду у своїх мемуарах. Вона зазначала, що головними цілями зізнання є звільнення від внутрішнього болю і спроба підтримати тих, хто також пережив насильство з боку близьких.

2. Знімалася у порнофільмах.

Мур брала участь у зйомках кількох фільмів для дорослих. А коли прославилася, доклала чимало зусиль, щоб порнофільми з її участю були видалені з інтернету. Також акторка погоджувалась на відверті фотосесії. На початку кар'єри вона вважала, що такі зйомки забезпечать їй запрошення на кастинг.

Американська акторка Демі Мур відзначає 59-річчя
Фото: instagram.com/demimoore
Американська акторка Демі Мур відзначає 59-річчя
Американська акторка Демі Мур відзначає 59-річчя
Американська акторка Демі Мур відзначає 59-річчя
Американська акторка Демі Мур відзначає 59-річчя

3. Уперше пішла під вінець у 17 років.

Мур намагалася залишити батьківський дім, тому вирішила якомога швидше створити власну сім'ю. 16-річною закрутила роман з музикантом Фредді Муром, який був старшим за неї на 12 років і був одружений. Коли майбутній зірці виповнилося 17, артист розлучився з дружиною і зіграв скромне весілля з Демі. У шлюбі вони прожили 5 років. Після розлучення акторка залишила собі прізвище чоловіка. А її дівочим прізвищем було Ґайнз.

4. Мала романи з голлівудськими красенями.

1987 року акторка вийшла заміж за кінозірку Брюса Вілліса. Пара була разом 13 років і виховувала трьох доньок: Румер, Талулу і Скаут. 2000-го розірвали стосунки. Через 5 років після розлучення Мур одружилася з актором Ештоном Кутчером, з яким прожила близько 8 років у шлюбі.

Та на думку західних журналістів, Мур крутила романи і з іншими зірками Голлівуду: у різний час була в нетривалих стосунках із Леонардо Ді Капріо, Коліном Фарреллом та Орландо Блумом.

5. Пережила численні зради Кутчера і викидень.

Пара акторів оголосили про стосунки 2003 року. Два роки по тому зіграли весілля. Та хоч і з різницею у віці (Мур старша за Кутчера на 16 років), подружжя здавалося ідеальним. Спершу фанів шокувала новина про їхнє розлучення 2013 року. А в мемуарах Мур поділилася деталями свого третього шлюбу.

З'ясувалося, що довгий час Кутчер зраджував дружину і змушував її до сексу втрьох. А згодом поставив ультиматум: або відкритий шлюб з правом займатися сексом з іншими, або розлучення. Акторка погодилася на його умови. Та врятувати шлюб їм не вдалося.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Роман із Пенелопою Крус і втрачена роль у "Титаніку" - неочікувані факти про Меттью Макконаґі

Також Мур зізнавалася, що у перший рік їхнього шлюбу пережила викидень: акторка завагітніла дівчинкою, але на шостому місяці втратила дитину.

Актори Демі Мур та Брюс Вілліс розлучилися 2000 року після 13 років шлюбу. У подружжя народилися 3 доньки. Згодом з'ясувалося, що Вілліс зраджував дружину. Пара розривала стосунки зі скандалами: вони сперечалися, а Мур якось викинула речі чоловіка з будинку.

Через деякий час їм вдалося відновити теплі стосунки. Актор часто бачиться з доньками. Також був присутній на весіллі ексдружини та Ештона Кутчера. А після їхнього розлучення Вілліс був першим, хто підтримував її. 2019-го актор запросив колишню кохану на святкування 10-ї річниці шлюбу з другою дружиною Еммою Гемінг.

Зараз ви читаєте новину «Демі Мур святкує 59-річчя. Скандальні факти про акторку та її найгарячіші фото». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути