Ексклюзиви
середа, 10 лютого 2021 17:49

Любов пройшла: 5 зіркових пар, які лишилися друзями після розлучення
6

Про розлучення ведуча Соломія Вітвіцька оголосила 9 лютого. Вона разом з режисером Владом Кочатковим прожила в шлюбі 8 років.

"За цей час ти став мені другом, але ми втратили "нас". Розлучення лише звучить жахливо, але відкриває нові шляхи, тож я обов'язково ще знайду тобі гарну дружину", - написала Вітвіцька в Instagram під спільною фотографією

Розірвати стосунки та залишитися друзями вдається не кожній парі. Gazeta.ua розповідає, які зіркові пари залишилися друзями після розлучення.

Слава та Едгар Камінські

Артистка Слава Камінська та пластичний хірург Едгар Камінський розлучилися торік улітку після 5 років шлюбу. Разом виховували сина Леонарда та доньку Лауру. Експодружжя стверджує, що заради них забули всі образи.

"Коли закінчуються стосунки, кохання обов'язково трансформується. Ми з Едгаром здійснили тривалу та важливу роботу, трансформувавши кохання в дружбу, тотальне взаєморозуміння та теплі, сповнені довіри стосунки 2 усвідомлених батьків", - зазначила вона.

Дженніфер Еністон і Бред Пітт

Голлівудські актори Дженніфер Еністон і Бред Пітт одружилися 2000-го. Пара прожила в шлюбі 5 років.

Під час зйомок фільму "Містер та місіс Сміт" Пітт закрутив роман з акторкою Анджеліною Джолі. Подружжя офіційно розірвало стосунки 7 січня 2005 року. Вони заявили, що розлучаються друзями, поважаючи одне одного.

2016-го Пітт сказав, що розлучення з Еністон було однією з найбільших помилок у його житті. Актори підтримують дружні стосунки.

Слава та Едгар Камінські залишилися друзями після розлучення
Фото: instagram.com/edgar_kaminskyi
Бред Пітт та Дженніфер Еністон залишилися друзями після розлучення
Бред Пітт та Дженніфер Еністон залишилися друзями після розлучення
Соломія Вітвіцька та Влад Кочатков залишилися друзями після розлучення
Бріс Вілліс та Демі Мур залишилися друзями після розлучення

Брюс Вілліс та Демі Мур

Актори Демі Мур та Брюс Вілліс розлучилися 2000 року після 13 років шлюбу. У подружжя народилися 3 доньки. Згодом з'ясувалося, що Вілліс зраджував дружину. Пара розривала стосунки зі скандалами: вони сперечалися, а Мур якось викинула речі чоловіка з будинку.

Через деякий час їм вдалося відновити теплі стосунки. Актор часто бачиться з доньками. Також був присутній на весіллі ексдружини та Ештона Катчера. А після їх розлучення Вілліс був першим, хто підтримував її. 2019-го актор запросив колишню кохану на святкування 10-ї річниці шлюбу з 2-ю дружиною Еммою Гемінг.

Потап та Ірина Горова

Продюсери Олексій Потапенко та Ірина Горова одружилися 1999-го. 2008 року з'явився на світ син Андрій. 2016-го пара заявила, що розлучилася.

"Уже 5 років живемо окремо, а офіційно оформили розлучення 2 роки тому (2014 року. - Gazeta.ua). І ми дійсно міцна, але не подружня пара", - розповідала Горова виданню "Отдохни" 2016-го.

Потап казав, що вони не оголошували цей факт через зайнятість в проєктах.

"У нас така міцна дружня любов. Ми хоч і давно роз'їхалися, але ж фактично і не розлучалися, оскільки працювали разом. Напевно, з боку це здається дивним, що колишні чоловік і дружина так тепло спілкуються. Але ми по-справжньому близькі, ділимося одне з одним найпотаємнішим", - наголошував чоловік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сам п'ю, сам гуляю: 5 зірок, які живуть без пари

Горова разом з бойфрендом гуляли і на весіллі Потапа та Насті Каменських, яке відбулося торік.

Британська співачка Адель близько 2 років тому розірвала стосунки з чоловіком Саймоном Конецьким. Але тільки нещодавно колишня пара змогла домовитися про офіційне розлучення.

Зараз ви читаєте новину «Любов пройшла: 5 зіркових пар, які лишилися друзями після розлучення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути