пʼятниця, 29 січня 2021 01:55

Був упевнений, що платить забагато аліментів: 5 найскандальніших зіркових розлучень
6

Британська співачка Адель близько 2 років тому розірвала стосунки з чоловіком Саймоном Конецьким. Але тільки нещодавно колишня пара змогла домовитися про офіційне розлучення.

Скандальні шлюборозлучні процеси зірок затягувалися через те, що експодружжя домовлялися щодо опіки над дітьми та розділяли майно.

Gazeta.ua пропонує згадати найгучніші зіркові розлучення.

Анджеліна Джолі та Бред Пітт

Голлівудські актори Анджеліна Джолі та Бред Пітт офіційно розлучилися 12 квітня 2019-го.

Пара почала зустрічатися в 2005 році під час зйомок фільму "Містер та місіс Сміт". Джолі та Пітт прожили разом 7 років перед тим, як оголосити про заручини в 2012-му. Одружилися 23 серпня 2014 року. Пара виховувала разом 6 дітей: Меддокса, Захару, Шайло, Пакса Т'єна, Нокса Леона та Вів'єн Марчелін.

Чутки про те, що в стосунках зіркової пари розлад, з'явилися в 2015-му. 19 вересня 2016 року Джолі подала на розлучення. Судовий процес затягнувся на понад 3 роки через те, що пара вирішувала питання опіки над дітьми.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Через зради, домашнє насильство та приниження. Хто з українського шоубізу розлучився 2020-го

Юен МакГрегор та Ів Мавракіс

Шотландський актор Еван МакГрегор офіційно розлучився з дружиною Ів Мавракіс влітку 2020-го. Пара прожила у шлюбі 22 роки.

Анджеліна Джолі та Бред Пітт розлучилися
Фото: instagram.com/angelina_jolie_
Анджеліна Джолі та Бред Пітт розлучилися
Адель розлучилася
Дженніфер Гарнеро та Бен Аффлек розлучилися
Бен Аффлек та Дженніфер Гарнер розлучилися

Актор оголосив про розлучення в січні 2018 року. Причиною назвав "непримиренні розбіжності". Згодом з'ясувалося, що подружжя розірвало стосунки через роман МакГрегора з Мері-Елізабет Вінстед, яка знімалася разом з ним у серіалі "Фарго".

Розлучення тривало понад 2 роки через те, що пара вирішувала майнові та фінансові питання. Також узгоджували опіку над дітьми. Вони виховували разом 4 доньок: Клару Матильду, Естер Роуз, Джаміян та Анук. МакГрегор був упевнений, що платить забагато аліментів. А його ексдружина хотіла, щоб актор міг бачитися з дітьми лише за її згодою.

Бен Аффлек та Дженніфер Гарнер

Американські актори Бен Аффлек та Дженніфер Гарнер подали на розлучення 30 червня 2015-го. За день до цього відзначили 10-у річницю весілля. Шлюборозлучний процес тривав близько 3 років через те, що пара домовлялася щодо опіки над дітьми.

Зірки закрутили роман у 2004 році. Через рік таємно одружилися. У подружжя народилися 3 дітей: доньки Вайолет Енн, Серафіна Роуз та син Семюель.

Ченнінґ Татум і Дженна Д'юенн

Наприкінці січня 2020-го зіркова пара Ченнінґ Татум і Джена Д'юенн повідомила, що офіційно розлучилася.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сам п'ю, сам гуляю: 5 зірок, які живуть без пари

Розлучення акторів тривало близько 1,5 року через те, що експодружжя не могло узгодити опіку над спільною донькою Еверлі. Згодом пара домовилася та розділила обов'язки.

2020 року багато зіркових пар зіграли весілля. Однак не обійшлося без гучних розлучень. У деяких знаменитостей судові рішення затягувалися на місяці, а хтось завершив роман мирним шляхом.

Зараз ви читаєте новину «Був упевнений, що платить забагато аліментів: 5 найскандальніших зіркових розлучень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути