четвер, 28 січня 2021 12:24

Сам п'ю, сам гуляю: 5 зірок, які живуть без пари
5

Cекс-символ українського шоу-бізнесу  Даша Астаф'єва залишається без пари
Фото: Instagram.com
Чемпіонка з художньої гімнастики  Ганна Різатдінова у пошуках кохання
Телеведуча Леся Нікітюк все ще в пошуку свого єдиного
Співачка Слава Камінська планує вийти заміж втретє
Тіна Кароль залишається самотньою

Чемпіонка з художньої гімнастики Ганна Різатдінова замислилась про участь у телешоу "Холостячка". Про це поділилась в Instagram.

Спортсменка припускає, що знайти пару на проєкті все-таки можливо.

"Чи реально знайти свою любов в оточенні камер? Так, я вірю, що це можливо. Але одразу складно сказати, сталося б це зі мною чи ні. Тому що зустріти того самого - не таке просте завдання. Ідеальний чоловік для мене - це, по-перше, людина слова. За чоловіком хочу почуватися, як за кам'яною стіною, розуміти, що є захисник, який заступиться в будь-якій ситуації. По-друге, у нього мають бути пріоритети. Я розумію, що зараз складно такого зустріти. У більшості чоловіків на першому місці робота, бізнес, друзі, а тільки потім сім'я. Але все-таки наївно вірю, що зможу знайти людину, для якої я і діти будуть в пріоритеті. Для мене це важливо", - написала Різатдінова.

2019 року Ганна Різатдінова розлучилась з олігархом Олександром Онищенком, і тепер її серце вільне.

Gazeta.ua розшукала зірок, які також не мають пари та з якихось причин не можуть влаштувати особисте життя.

Телеведуча Леся Нікітюк все ще в пошуку свого єдиного. Нещодавно вона розповіла, яким має бути її ідеальний чоловік.

"Для мене ідеальний чоловік – простіше простого. Мій тато класна, проста людина, зварювальник вищого розряду. Для мами завжди був партнером. Якщо мама чистила картоплю, він її смажив. Знаєте, є таке, що чоловіка потрібно попросити щось зробити, заздалегідь дати завдання, усе розписати. А він сам завжди підключається. І просто доповнює маму. Уміє все: просвердлити, прибити, зробити розводку. Він був електриком. Тато – господар. Напевно, він і є той ідеал чоловіка", - сказала ведуча "Хто зверху" під час інтерв'ю Дмитру Гордону.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Холостяк" розказав, як розігрує рідних

Співачка Слава Камінська двічі була в шлюбі й планує вийти заміж втретє. Уперше вона вийшла за київського бізнесмена 2012-го, але за рік пара оголосила про розлучення. 2-м чоловіком став пластичний хірург Едгар Камінський. Після розлучення колишнє подружжя змогло забути про конфлікти та "трансформувати" кохання в дружбу та взаєморозуміння. Слава сподівається, що 3-й шлюб для неї стане останнім. Чи є в неї кавалер, співачка не розголошує.

Співачка та секс-символ українського шоу-бізнесу Даша Астаф'єва також залишається без пари. Колись їй приписували роман з засновником журналу Playboy Г'ю Гефнером, але зірка це заперечувала й наголошувала, що в неї з видавцем були лише платонічні стосунки. Про інших кавалерів Астаф'євої нічого невідомо.

Співачка Тіна Кароль стала вдовою 8 років тому. Після смерті чоловіка Євгена Огіра тривалий час мала посттравматичний синдром і навіть не думала про нові стосунки. Залишається самотньою.

Українці почали одружуватись пізніше. Згідно зі статистичними даними чоловіки в Україні найчастіше укладають шлюб у 28 років, жінки - в 25. Середній шлюбний вік становить 32 роки для чоловіків і 29 для жінок.

Зараз ви читаєте новину «Сам п'ю, сам гуляю: 5 зірок, які живуть без пари». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути