пʼятниця, 11 листопада 2022 08:30

Демі Мур – 60. Чому акторка знімалася в порно і від кого пережила численні зради
10

Американська акторка Демі Мур 11 листопада відзначає ювілей. Сьогодні зірці фільмів "Привид" і "Стриптиз" виповнюється 60 років.

Gazeta.ua зібрала маловідомі факти й фото з життя сьогоднішньої ювілярки.

1. Мур була жертвою зґвалтування в юності. У цьому вона публічно зізналася в автобіографії, яку випустила три роки тому. Її мати "продала" Мур власнику клубу за $500. Лише через кілька десятків років акторка впоралася з психологічною травмою, оголосивши про це у своїх мемуарах.

2. Брала участь у відвертих зйомках і навіть порнофільмах, бо вважала, що це забезпечить їй запрошення на кастинг. А коли Мур стала знаменитою, доклала чимало зусиль, щоб фільми для дорослих з її участю були видалені з інтернету.

3. У 16 років почала зустрічатися з музикантом Фредді Муром, який був старшим за неї на 12 років. Ба більше, він був одружений. Коли акторці виповнилося 17, артист розлучився з дружиною. Зіграв невелике весілля з Демі. Але довго їм не судилося бути: через п'ять років шлюбу розійшлися. Але зірка вирішила після розлучення залишити собі прізвище чоловіка. Її дівоче прізвище – Ґайнз.

Американська акторка Демі Мур 11 листопада відзначає 60 років
Фото: instagram.com/demimoore
Мур з доньками: (зліва) Румер, Скаут, Демі й Талула
11 листопада зірці фільмів "Привид" і "Стриптиз" виповнюється 60 років
Демі Мур з ексчоловіком Брюсом Віллісом і донькою Скаут
Американська акторка Демі Мур 11 листопада відзначає 60 років

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Меттью Макконаґі святкує 53 роки. Три визначні ролі найсексуальнішого актора

4. Один з найміцніших шлюбів акторка мала з кінозіркою Брюсом Віллісом. Пара була разом 13 років і виховувала трьох доньок: Румер, Талулу і Скаут. 2000 року розлучилися. Але Мур з Віллісом залишилися у теплих стосунках: вони часто зустрічаються усією родиною на посиденьках.

5. Через п'ять років після розлучення Мур одружилася з актором Ештоном Кутчером. Пара прожила майже вісім років у шлюбі. Хоч і мали різницю у віці (Мур старша за Кутчера на 16 років), вони для публіки здавалися ідеальними закоханими. Тому розрив, про який оголосили 2013 року, шокував фанів.

Але в мемуарах акторка розкрила правду про свій третій шлюб. З'ясувалося, що довгий час Кутчер зраджував дружину. А згодом поставив ультиматум: або відкритий шлюб з правом займатися сексом з іншими, або розлучення. Акторка погодилася на його умови. Та врятувати шлюб їм не вдалося.

Американська акторка Емма Стоун, яка є однією з найвисокооплачуваніших у світі, відзначала 34-річчя 6 листопада. За кар'єру вона зіграла понад 50 різнопланових ролей у фільмах і серіалах. Зірка є лауреаткою премій "Оскар", "Золотий глобус", BAFTA й трьох премій Гільдії кіноакторів США.

Зараз ви читаєте новину «Демі Мур – 60. Чому акторка знімалася в порно і від кого пережила численні зради». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути