понеділок, 30 жовтня 2017 16:25

"Чотири партнери, дві смерті і море квітів" - Катерина Кухар станцювала з зіркою "Астана Опера"
19

Фото: Ксенія Орлова

На історичній сцені Національної опери України в ці вихідні пройшов спектакль "Шахерезада" за участю прими балерини Катерини Кухар і запрошеної зірки з Казахстану Адамжана Бахтіяра. Дві зірки світового балету виступають на найкращих театральних сценах світу, але разом вперше станцювали в Україні. Їх дует глядачі зустріли тривалими оплесками, а після закінчення вистави аплодували стоячи.

Серед глядачів цього вечора можна було зустріти Дмитра Монатика, Остапа Ступку, Ірину Горову, Андрія Халпахчі, Аркадія Райцина.

У цей вечір Катерина Кухар виконала роль фатальної східній красуні Зобеїди.

Читайте також: Катерина Кухар після першого ефіру "Танців з зірками" почала ходити з охороною

З нетерпінням і цікавістю глядачі очікували виходу на сцену Адамжана Бахтіяра, який вперше танцював в Національній опері України. Темпераментний східний чоловік був органічний у партії золотого раба. Глядачі відзначили його фактурність і фантастичні стрибки.

Також в цей вечір Катерина танцювала в одноактному балеті "Кармен сюїта" з Олександром Стояновим і Віктором Іщуком.

Після виступу Катерина на своїй сторінці в facebook та instagram виклала фотографію зі своєї гримерки, і ще раз подякувала всім своїм прихильникам і поділилася своїми емоціями від вечора: "Чотири партнери, дві смерті і море квітів ..... too much .... .. ".

Зараз ви читаєте новину «"Чотири партнери, дві смерті і море квітів" - Катерина Кухар станцювала з зіркою "Астана Опера"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути