вівторок, 27 березня 2012 09:18

Чоловіка покійної Г'юстон взяли під варту

Чоловіка покійної Г'юстон взяли під варту
Боббі Браун сів п'яний за кермо Фото: hitfm.ru

Колишній чоловік покійної виконавиці Вітні Г'юстон Боббі Браун був заарештований поліцією. Це взяття під варту ніяк не пов'язане зі смертю зірки.

Поліція Лос-Анджелеса заарештувала колишнього чоловіка Вітні Г'юстон - співака Боббі Брауна за підозрою в керуванні автомобілем в нетверезому стані або під впливом наркотиків. Це сталося незабаром після того, як коронер офіційно оголосив причину смерті легендарної виконавиці.

Нагадаємо, офіс коронера округу Лос-Анджелес, який проводив розслідування обставин смерті артистки, оприлюднив заяву, згідно з яким співачка померла в результаті втоплення. Однак свою справу зробили і "атеросклеротична хвороба серця і вживання кокаїну". Всі версії про насильницьку смерть Г'юстон визнані неспроможними.

Між тим оточення Г'юстон звинувачує саме Боббі Брауна в пристрасті співачки до алкоголю і наркотиків. Насичений сварками, побутовим насильством і приводами в поліцію, їхній шлюб тягнувся з 1992 по 2007 рік. Співачка двічі лягала на реабілітацію в наркодиспансер, оголосивши в 2010 році, що подолала залежність від наркотиків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вітні Г'юстон померла від серцевого нападу - офіційно

Проте спроби повернути собі колишню славу вдалися лише частково. Альбом "I Look For You" 2009 року отримав статус платинового. Однак тур, зроблений на підтримку наступного альбому "Good Morning America", фактично провалився. Голос співачки був уже не той, як раніше, визнала публіка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дочка Вітні Г'юстон крутить роман зі зведеним братом

Незабаром після смерті Вітні Г'юстон з'ясувалося, що її 19-річна дочка Боббі Крістіна теж зловживає забороненими препаратами і дівчину краще захистити від багатомільйонного спадку, що дістався їй від знаменитої матері. Близький друг родини розповів: "Кокаїн вже мало не вбив Боббі. Двічі за останній час її екстрено відвезли до лікарні. З 17 років вона твердила: я така ж, як мама. Для будь-якого підлітка великі гроші означають неприємності, але для неї вони можуть обернутися повною катастрофою". Злі язики тут же зазначили, що вся їхня сімейка "сидить" на наркотиках.

Зараз ви читаєте новину «Чоловіка покійної Г'юстон взяли під варту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути