четвер, 01 березня 2012 18:17

Після смерті Вітні Г'юстон побила музичний рекорд

Після смерті Вітні Г'юстон побила музичний рекорд

Вітні Г'юстон стала першою в історії виконавицею, відразу три платівки якої потрапили у верхню десятку чарту Billboard 200.

Збірник "Whitney: The Greatest Hits" за минулий тиждень розійшовся тиражем в 174 тисячі екземплярів і в результаті опинився на другому рядку. Саундтрек до фільму "Охоронець" ("The Bodyguard") займає шостий рядок, а дебютна платівка виконавиці "Whitney Houston" - дев'ятий рядок (ці диски розійшлися тиражами в 47 і 30 тисяч примірників).

В чарт Billnoard 200 потрапили і деякі інші записи Г'юстон. Зокрема, сьома і остання платівка виконавиці "I Look to You" виявилася на 16-му рядку, а пластинка 1998 року "My Love Is Your Love" - на 30-му рядку. Різкий сплеск інтересу до записів Г'юстон пояснюється нещодавньою смертю виконавиці. Співачка померла 11 лютого 2012 року. Їй було 48 років.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Вітні Г'юстон поховали біля могили батька

За результатами минулих семи днів лідерство в чарті Billboard 200 зберегла Адель з альбомом "21". За тиждень диск розійшовся тиражем в 297 тисяч екземплярів. Платівка Адель провела на вершині хіт-параду в цілому 22 тижнів, причому вона залишалася лідером протягом останніх дев'яти тижнів.

Зараз ви читаєте новину «Після смерті Вітні Г'юстон побила музичний рекорд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути