понеділок, 20 лютого 2012 10:08

Вітні Х'юстон поховали біля могили батька
16

Церемонія прощання з Вітні Х'юстон пройшла в суботу в її рідному місті Ньюарку, штат Нью-Джерсі, і стала музичним гімном таланту найяскравішої зірки сучасного ритм-енд-блюзу. Прямий ефір з відспівування Вітні тривав чотири години. Однак скандально відомий екс-чоловік співачки Боббі Браун примудрився буквально втекти з похорону до його завершення.

Браун, чий невдалий шлюб з Х'юстон завершився розлученням, із запізненням прибув на церемонію прощання - камера вихопила його перед входом до церкви. Однак він не пішов в храм після того, як людям, які його супроводжували, було відмовлено у вході на церемонію, а йому самому запропонували сісти в сімейному ряду.

За його словами, більше він не міг виносити утисків з боку охоронців. Крім того, йому відмовили в зустрічі з Боббі Крістіною Браун - їхньою спільної з Х'юстон дочкою.

"Я не можу зрозуміти, чим мотивована така поведінка охорони", - заявив пізніше співак. За його словами, покійна не була б рада тому, як з ним обійшлися. "Я сумніваюся, що вона б цього хотіла. У будь-якому випадку я буду шанувати пам'ять своєї дружини так добре, як тільки вмію", - пообіцяв він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Перед смертю Вітні Х'юстон їла гамбургер і пила шампанське

В баптистській церкві New Hope, де зібралися рідні співачки - мати Сіссі і дочка Боббі Крістіна - члени громади, близькі і друзі, було більше музики, ніж промов. Ті, хто любили Х'юстон, прощалися з "золотим голосом" блюзу на її мові - мові музики. Навіть слова, звернені до співачки, супроводжувалися тихим акомпанементом рояля.

"Я вдячний долі вже тільки за те, що мені довелося жити в один час з Вітні", - сказав, передуючи своє музичне послання, відомий музикант Стіві Вандер.

Піснею прощалися з зіркою блюзу відомі співачки Мервін Вайненс, Дайон Уорвік, Алісія Кіс, Арета Франклін, Ар Келлі і реппер Рей Джей, з яким Х'юстон зустрічалася після розлучення з Бобі Брауном. У залі також були присутні губернатор штату Кріс Крісті і найвпливовіша жінка шоу-бізнесу Опра Вінфрі, Бейонсе, Елтон Джон.

Панахида була зворушливою і ліричної, але без надриву і невтішної скорботи. Її назвали святом життя в честь співачки, а не її похороном.

"Ми сьогодні святкуємо життя Вітні Х'юстон. Сьогодні твій день, Вітні", - звернувся зі своїм словом пастор церкви Джо Картер після недовгої молитви. Встановлена навпроти кафедри труна з тілом співачки, яка починала свій музичний шлях маленькою дівчинкою в цьому церковному хорі, була укрита білими квітами з вкрапленням ніжних рожевих бутонів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вітні Х'юстон передчувала свою смерть - ЗМІ

Прощальній промові Кевіна Костнера, її партнера по фільму "Охоронець", передувала улюблена пісні Вітні I will always love you. Вона була створена для цієї голлівудської історії кохання. Костнер згадав, як трепетно ставилася Вітні до своєї ролі, як часом її долали страхи, невпевненість і сумніви, чи достатньо вона хороша. "Нам пощастило бути з нею", - зізнався актор.

Закриту труну з тілом Вітні з храму виносили під звучання все тієї ж I Will Always Love You. Після цього процесія попрямувала на кладовище Fairfields cemetary в містечку Уестфілд. Вітні поховали поруч з її батьком Джоном Расселом Х'юстоном.

Зараз ви читаєте новину «Вітні Х'юстон поховали біля могили батька». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути