середа, 29 лютого 2012 17:14

Ріанна може зіграти головну роль у фільмі про Вітні Г'юстон

Ріанна може зіграти головну роль у фільмі про Вітні Г'юстон

Ріанна може зіграти Уїтні Хьюстон в новому фільмі про життя співачки, підготовка до зйомок якого йде зараз в Голлівуді. Ініціатором проекту є давній друг Х'юстон і голова лейблу RCA / Sony Клайв Дейвіс.

В даний час команда сценаристів проводить кастинг акторів. Однією з головних претенденток на головну роль в байопіку називають Ріанну. Крім неї також розглядається кандидатура співачки і актриси Дженніфер Хадсон, яка отримала в 2006-му році "Оскар" за роль в мюзиклі "Dreamgirls" про групу The Supremes.

За даними деяких джерел, в окремих епізодах байопіку також можуть бути задіяні акторки Вівіка Фокс, зірка шоу American Idol Джордін Спаркс, і навіть 11-річна дочка Уілла Сміта Віллоу, яка, швидше за все, зіграє Уїтні в дитинстві.

Дейвіс планував зйомки байопіку ще до смерті Уїтні, і, як розповідають друзі співачки, ідея їй дуже подобалася. "Уїтні знала про проект і їй дуже хотілося побачити, що з цього вийде. Вона сподівалася, що байопік стане таким же популярним, як фільм про Тіну Тернер" What's Love Got To Do With It ", - розповів" джерело "з оточення співачки.

Нагадаємо, знаменита співачка померла 11 лютого цього року у віці 48 років.

Зараз ви читаєте новину «Ріанна може зіграти головну роль у фільмі про Вітні Г'юстон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі