вівторок, 28 лютого 2012 16:30

Американський таблоїд показав фото Вітні Х'юстон в труні

Відому співачку Вітні Х'юстон навіть після смерті продовжують розбурхувати скандали. Мало того, що артистку поховали у вбранні і прикрасах загальною вартістю в 500 тисяч доларів і тепер могилу співачки змушені охороняти, так ще зовсім несподівано з'явилися фотографії легендарної виконавиці, зроблені прямо біля труни.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Вітні Х'юстон поховали біля могили батька

Нагадаємо, точна причина смерті легендарної виконавиці Вітні Х'юстон досі невідома. Однією з версій є "коктейль" з ліків і алкоголю. Похорон артистки відбувся 19 лютого і пройшов при величезному скупченні народу. Численні шанувальники буквально наводнили вулички Ньюарка, рідного міста Вітні Х'юстон. Здавалося б, історія закінчена, залишилося лише дізнатися справжню причину смерті артистки, але не так все просто.

В одному з американських таблоїдів, просто на обкладинці, з'явилися фото покійної співачки, яка лежить в труні. Можна тільки уявити шок близьких і фанатів виконавиці, адже родичі Х'юстон не давали дозволу на зйомку. Як були зроблені знімки - невідомо. Цікаво, що журналісти видання писали, що "фотосесія" відбулася під час похорону співачки, хоча насправді під час траурної церемонії не демонстрували тіло артистки. Родичі співачки звинуватили авторів у брехні. Більш того, близькі Х'юстон вважають вчинок американських журналістів "нелюдським і таким, що суперечить всім законам етики".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вітні Х'юстон хотіла вийти заміж за Майкла Джексона - спільний друг

В результаті під підозру потрапили лікарі, представники похоронної служби та деякі друзі покійної артистки. Примітно, що інші видання вирішили не публікувати на своїх сторінках настільки сумнівні фотографії. Галас потроху вгамувався, проте ненадовго. З'явилася інформація, що Вітні Х'юстон поховали у вбранні і прикрасах за 500 тисяч доларів.

Якісь нероби примудрилися підрахувати, що тільки одна труна співачки коштує десять тисяч доларів. Крім того, Х'юстон поховали в її улюбленій пурпуровій сукні, яку прикрашала діамантова брошка, у вухах покійної - дорогі сережки, а на ногах - золоті капці.

"Є цілком реальні побоювання, що труна Вітні стане метою для грабіжників могил. Викопати труну їм буде дуже важко, але це не зупинить божевільних шанувальників і тих, хто вирішить поживитися. Сам факт, що її поховали з такими дорогими прикрасами, - просто запрошення для психів. І є іронія в тому, що Вітні, найбільше прославилася за життя роллю в "Охоронець", потребує охоронців навіть після смерті", - заявило джерело.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лікарям Х'юстон загрожує кримінальна справа - ЗМІ

Могила Вітні Х'юстон тепер знаходиться під цілодобовою охороною. Цікаво, що через кілька годин після поховання співачки кладовище просто закрили через численних шанувальників співачки, які могли спровокувати різні неприємні інциденти.

Зараз ви читаєте новину «Американський таблоїд показав фото Вітні Х'юстон в труні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути