вівторок, 21 лютого 2012 06:45

Донька Г'юстон двічі намагалася вкоротити собі віку

В американському штаті Нью-Джерсі поховали співачку й кіноактрису Вітні Г'юстон. Вона померла на 49 році життя 11 лютого.

— Кажуть, Вітні померла від передозування антидепресантами. Але вона була надто розумною жінкою, щоб випити забагато пігулок. Якщо ти вживаєш кокаїн і крек, то точно знаєш свою дозу, — каже американка Мері Вайтен.

Вона прийшла у п'ятницю о 10.00 до баптистської церкви "Нова надія", де відспівували Вітні. Храм оточила поліція. На подвір'я і всередину пускали лише родичів і друзів співачки, які мали запрошення. Усього таких зібралося півтори тисячі.

— Вітні не збиралася помирати, — плаче Мері. — За тиждень до смерті вона ходила до лікаря. Хотіла зробити пластичну операцію, забрати зморшки під очима та біля підборіддя. Нарешті позбавилася наркозалежності. Усі чекали, що навесні повернеться на сцену. Вона — єдина американка, яка мала голос у п'ять октав і ніколи не співала під фонограму.

Прощальні промови на похороні виголосили телеведуча Опра Вінфрі, співаки Бейонс й Елтон Джон, актор Кевін Костнер, який зіграв охоронця співачки в однойменному фільмі.

Поховали співачку біля батька Джона Рассела Г'юстона.

— Не треба було ховати Вітні поряд із батьком, — каже Мері, притискуючи до грудей портрет співачки. — Вони дуже сварилися перед його смертю. Вітні навіть не приїхала на його похорон. Найважче тепер буде її доньці Крістіні. Тільки в день похорону вона двічі намагалася вкоротити собі віку.

Зараз ви читаєте новину «Донька Г'юстон двічі намагалася вкоротити собі віку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути