понеділок, 12 березня 2012 14:49

Дочка Вітні Г'юстон хоче позбутися прізвища батька

Дочка Вітні Г'юстон хоче позбутися прізвища батька

Дочка легендарної виконавиці Вітні Г'юстон Боббі Крістіна Браун хоче остаточно розірвати стосунки з батьком і тому прийняла рішення змінити ім'я.

Як з'ясувалося, настільки радикальна думка зародилася в голові 19-річної Боббі Крістіни ще за життя її матері, співачки Вітні Г'юстон. Однак тоді сама виконавиця намагалася відмовити доньку і, судячи з того, що новина з'явилася тільки зараз, у співачки це успішно вдалось. Але після смерті своєї матері Боббі Крістіна все ж вирішила наполягти на своєму.

Дівчина хоче змінити ім'я на "Крістіна Г'юстон". Однак коли саме станеться ця знаменна подія - поки невідомо. Також невідомо, як на це рішення відреагували найближчі родичі Боббі Крістіни і, власне, її батько Боббі Браун.

Між тим вибухнув скандал із спадком Вітні Г'юстон. Родичі артистки намагаються позбавити Боббі Крістіну, яка є єдиною спадкоємицею, мільярдного статку. Сума спадку оцінюється в 1,6 мільярда доларів.

Справа в тому, що родичі серйозно стурбовані станом Боббі Крістіни. Дівчина вважається важким підлітком. Вона вже встигла бути спійманою і на вживанні заборонених препаратів, і на алкоголі. Сім'я Г'юстон вважає, що Боббі Крістіна просто спустить 1,6 мільярда доларів на свої сумнівні задоволення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Родичі Вітні Г'юстон заявляють, що співачку вбили - ЗМІ

Згідно з умовами шлюбного договору, колишній чоловік Вітні Г'юстон Боббі Браун, якого негласно звинуватили, що він підсадив співачку на наркотики, не отримає і цента від мільярдного спадку.

До слова, настільки велика сума спадку Г'юстон розраховується не тільки з вартості нерухомості та концертних заробітків співачки, але також і від доходів від продажу платівок і товарів з Вітні і вистав з тематичними шоу, організованими в честь легендарної поп-діви.

Зараз ви читаєте новину «Дочка Вітні Г'юстон хоче позбутися прізвища батька». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути