пʼятниця, 23 березня 2012 09:38

Вітні Г'юстон померла від серцевого нападу - офіційно

Вітні Г'юстон померла від серцевого нападу - офіційно
Вітні Г'юстон продовжувала приймати кокаїн Фото: Reuters

Слідство назвало офіційну причину смерті легенди американської сцени Вітні Г'юстон. Популярна виконавиця потонула у ванні через серцевий напад.

Офіс коронера округу Лос-Анджелес, який проводив розслідування обставин смерті артистки, оприлюднив заяву, згідно з якою співачка померла в результаті втоплення. Однак свою справу зробили і "атеросклеротична хвороба серця і вживання кокаїну".

Всі версії про насильницьку смерть Г'юстон визнані неспроможними. За словами представника коронера Крейга Харві, експертиза показала, що 48-річна виконавиця була хронічною кокаіністкою. І це незважаючи на те, що Вітні сама заявила, що давно покінчила з наркотиками. Також в крові співачки виявили марихуану, заспокійливе, м'язовий релаксант і антиалергенний препарат.

Менеджер співачки та її невістка Патриція Г'юстон повідомила: "Ми з жалем дізналися про результати токсикологічної експертизи. У той же час ми задоволені, що справа тепер закрита".

Також з'явилася інформація, що відразу після смерті американської співачки Вітні Г'юстон дилер, який постачав її наркотиками, виніс весь кокаїн з номера готелю, де вона померла, до прибуття поліцейських. Це пояснює відсутність заборонених препаратів в номері артистки, коли його досліджували поліцейські.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дочка Вітні Г'юстон крутить роман зі зведеним братом

Нагадаємо, Вітні Г'юстон померла 11 лютого в номері готелю Beverly Hilton в Лос-Анджелесі. Їй було 48 років. Співачка була знайдена співробітниками готелю в несвідомому стані у ванні. Прибувши на місце, медики спробували надати Вітні допомогу, робили штучне дихання, проте були змушені констатувати смерть артистки.

Церемонія прощання з Вітні Г'юстон пройшла 17 лютого в її рідному місті Ньюарк, штат Нью-Джерсі, і стала музичним гімном таланту найяскравішої зірки сучасного ритм-енд-блюзу. Прямий ефір з відспівування Вітні тривав чотири години.

Зараз ви читаєте новину «Вітні Г'юстон померла від серцевого нападу - офіційно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути