вівторок, 06 березня 2012 16:53

Родичі Вітні Г'юстон заявляють, що співачку вбили - ЗМІ

Родичі Вітні Г'юстон заявляють, що співачку вбили - ЗМІ

Невідомі, які представляються родичами Вітні Г'юстон, звертаються до слідчого, який веде справу про її смерть, із заявами про те, що знаменита співачка, можливо, була убита, повідомляє у вівторок інтернет-портал tmz.com.

Видання з посиланням на неназвані джерела, повідомляє, що до слідчого, який з'ясовує причини смерті співачки неодноразово зверталися люди, які представлялися родичами Г'юстон або її колишнього чоловіка Бобі Брауна. Вони заявляють про те, що смерть Г'юстон наступила в результаті вбивства.

Щонайменше, один з тих, хто дзвонив, наполягає на тому, що можливим вбивцею зірки є один з її родичів, проте ніяких підтверджень цієї інформації він надати не зміг.

За даними tmz.com, слідчі не можуть підтвердити, що ті, хто дзвонив, насправді мають відношення до сім'ї Г'юстон.

У той же час, співробітники правоохоронних органів заявляють про те, що на даний момент немає приводу думати, що смерть Г'юстон настала через зовнішні причини. Офіційна версія загибелі співачки буде названа після того, як стануть відомі результати токсикологічної експертизи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дочку Вітні Г'юстон хочуть позбавити спадку

Г'юстон померла в номері готелю Beverly Hilton у Беверлі-Хіллз 12 лютого, смерть констатували прибулі за викликом лікарі швидкої допомоги. Співачці було 48 років, за життя вона лікувалася від наркозалежності. Розслідування причин смерті Г'юстон поки не завершено.

Співачка потрапила в Книгу рекордів Гіннеса як артистка, яка володіє найбільшою кількістю нагород. За час своєї творчої діяльності, яка почалася у віці 11 років в дитячому госпел-хорі, Г'юстон отримала шість нагород "Греммі", 15 нагород Billboard Music Awards, 21 нагороду American Music Awards, дві нагороди Emmy і безліч інших премій і нагород музичної індустрії.

Зараз ви читаєте новину «Родичі Вітні Г'юстон заявляють, що співачку вбили - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути