Ексклюзиви
понеділок, 26 грудня 2016 17:22

Чоловіка Кім Кардаш'ян назвали невдахою року
4

Фото: Reuters

Журнал Forbes провів опитування, для кого 2016- й виявився найбільш невдалим і представив список невдах.

Ними стали британський гурт One Direction, репер Каньє Вест і концерт на честь інавгурації обраного президента США Дональда Трампа.

Британський колектив отримав звання "невдахи" через втрату учасника Зейна Маліка, який відправився у вільне плавання і досить впевнено підкорює музичні вершини сольно. Крім того One Direction оголосили про перерву в своєї гастрольної діяльності. Наступним невдахою став Каньє Вест, який в цьому році не може впоратися зі своїми емоціями, а під його завершення і зовсім потрапив до лікарні. Також Forbes врахували скасування концертів репера, які можуть коштувати йому кілька мільйонів доларів (неустойка). Третє місце видання віддало Дональду Трампу. Точніше не йому особисто, а майбутній інавгурації, в якій відмовляються брати участь багато знаменитих артистів. Forbes запевняє, що якби йшлося про інавгурацію Хілларі Клінтон ситуація була б протилежна: на заході могли б виступити такі зірки, як Кеті Перрі, Бейонсе, Джей Зі, Брюс Спрінгстін і Дженніфер Лопес, які підтримували її перед виборами. До речі, Трамп днями заявив, що не хоче бачити знаменитостей на своїй інавгурації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джонні Депп знову став лідером у списку переоцінених акторів

Зараз ви читаєте новину «Чоловіка Кім Кардаш'ян назвали невдахою року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути