понеділок, 10 лютого 2020 18:08

Чоловік розлучився через смс. Памела Андерсон знову холостячка

Чоловік розлучився через смс. Памела Андерсон знову холостячка
Стосунки з Джоном були "трохи дивні". Пара не зідзвонювалася та спілкувалася повідомленнями Фото: instagram.com/pamelaanderson/?hl=ru

5 шлюб американської секс-бомби 52-річної Памели Андерсон виявився найкоротшим. Вона та продюсер Джон Пітерс протрималися разом менше 2 тижнів.

Чоловік покинув білявку не особисто, а через текстові повідомлення, пише Radar Online.

"Люба Пеммі. Ці останні 9 днів були прекрасним, дивовижним святом любові. Я зрозумів, що ми - дуже добрі друзі, є ними вже дуже давно. Це змусило мене усвідомити, що в свої 74 роки я потребую спокійного життя, а не міжнародної любовної пригоди", - написав він.

Пітерс пояснив, що йому не хочеться весь час літати до Канади, де живе Андерсон. І ідея збудувати з нею разом імперію вже не здається йому такою "веселою", як спочатку. Але у своєму фільмі він зняти Памелу все одно хоче і сподівається лишитися їй другом, хай далі вони й підуть різними шляхами.

"Я хочу завжди бути у твоєму житті. Сподіваюся, ти пробачиш мені", - попросив він.

"Я тобі пробачаю", - коротко, зате зі смайликом відповіла Пем.

Складається враження, що Андерсон і сама перехрестилася, коли з цього шлюбу нічого не вийшло. Стосунки з Джоном були "трохи дивні". Пара не зідзвонювалася та спілкувалася повідомленнями.

"Він не бачив її місяцями, а потім вона з'явилася, і через 4 години вони вже були одружені!", - розповіло джерело.

Андерсон та Пітерс навіть не встигли оформити свідоцтво про шлюб. Для пари це була 2 спроба побудувати стосунки. Багато років тому вони жили разом.

П'ятий шлюб американської фотомоделі та актриси Памели Андерсон із кінопродюсером Джоном Пітерсом стане для неї найкоротшим. Після 12 днів після весілля пара розлучилася, пише The Hollywood Reporter. За її словами, вона була зворушена тим, із якою теплотою люди сприйняли їхній союз.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік розлучився через смс. Памела Андерсон знову холостячка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути