четвер, 25 червня 2020 20:18

Чи стане саундтреком нового голлівудського кіно трек українського гурту JULINOZA
9

Гурт JULINOZA представив сингл Your Name, виданий компанією Whale Dreams Entertainment, яка спеціалізується на голлівудському кіно-продакшені.

"Your Name" була написана для Євробачення. Це композиція-маніфест про самовизначення особистості у світі.

У пісні підняті важливі теми про права людей, гендерну ідентичність, самовідчуття в соціумі. Композитор гурту JULINOZA - Юлі Запорожець не відносить себе до типових в нашій країні бінарних гендерних систем.

"Цією піснею я хочу донести слухачам, що існують також і інші бачення себе в соціумі. Наприклад, те, що особистість може не відносити себе до жіночого або чоловічого, і це абсолютно нормальне явище. Творець є безстатевою істотою, тому я не сприймаю своє визначення до жіночого гендеру. У багатьох країнах вже прийняті законопроєкти про третю стать саме для того, щоб кожна персона не була дискредитована і перебувала в гармонії з соціумом", - коментує Юлі Запорожець.

Кожній істоті, яка з'являється на цій планеті дано священне ім'я, яке оберігає її протягом всього життя. Система, в якій ми живемо, іноді намагається знищити сакральну силу імені. У гонитві за статусом в суспільстві, з легкістю можна втратити себе в загальній системі моралі. Але ніколи не можна забувати про свою вищу мету, про те, як саме ти можеш бути корисним світу, створюючи щось прекрасне.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сергій Притула розповів, як розійшовся з дружиною

Популярність гурт JULINOZA отримав після участі в таких телешоу, як: "Голос Країни", "Нацвідбір Євробачення", "Танці з зірками". Музиканти представляли Україну на багатьох міжнародних фестивалях. Продюсер і композитор колективу Юлі Запорожець є лауреатом багатьох міжнародних конкурсів (фортепіано, композиція, вокал), пише музику до фільмів, мультфільмів, мюзиклів, симфонічну і камерну неокласику.

Артист Sysuev представив реліз Another Chance. Сингл супроводжує фан-відео про космічні баталії й романтику за межами стратосфери.

Зараз ви читаєте новину «Чи стане саундтреком нового голлівудського кіно трек українського гурту JULINOZA». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути