вівторок, 23 жовтня 2012 10:31

Через народження сина Адель пропустить прем'єру нового "Бонда"

Через народження сина Адель пропустить прем'єру нового "Бонда"
Відсутність співачки на прем'єрі може засмутити творців картини Фото: AFP

Співачка Адель, яка виконала головну музичну тему до нового фільму про Джеймса Бонда, пропустить світову прем'єру картини. За даними газети The Sun, поп-виконавиця недавно народила сина і вирішила залишитися з ним вдома в день першого показу стрічки "007: Координати 'Скайфол'" 23 жовтня.

Світова прем'єра нового Бонда відбудеться в Лондоні в Королівському залі мистецтв Альберт-хол. Очікується, що на показ фільму серед інших приїдуть члени королівської сім'ї принц Чарльз і його дружина герцогиня Корнуольська Камілла.

Газета зазначає, що відсутність Адель на прем'єрі може засмутити творців картини "007: Координати 'Скайфол'", однак ніякого тиску на співачку вони чинити не збираються. Крім того, видання припускає, що неявка виконавиці пісні "Skyfall" на захід може погано позначитися на продажах композиції (зараз пісня посідає п'яте місце у британському чарті).

Пісня "Skyfall" була офіційно презентована 5 жовтня 2012. Критики досить тепло зустріли роботу Адель і відзначили, що "Skyfall" виявилася більш вдалим записом, ніж попередні теми до фільмів бондіани.

"007: Координати 'Скайфол'" стане 23-м фільмом кіносеріі про спецагента Джеймса Бонда. Головну роль у фільмі, режисером якого виступив Сем Мендес, виконав Деніел Крейг.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Співачка Адель народила хлопчика

Адель народила сина кілька днів тому. Батьком дитини став представник благодійної організації Саймон Конеккі. Для співачки син став первістком; у Конеккі є п'ятирічна дочка від шлюбу з Клері Фішер.

Зараз ви читаєте новину «Через народження сина Адель пропустить прем'єру нового "Бонда"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути