четвер, 13 липня 2017 22:55

Британки лягають під ніж пластичних хірургів, щоб бути схожими на Меланію Трамп
56

Меланія Трамп
Фото: Reuters
Меланія Трамп
Меланія Трамп
Меланія Трамп
Меланія Трамп

Меланія Трамп, на думку британських хірургів, стала прикладом для мешканок Туманного Альбіону: всі вони хочуть виглядати як вона.

За повідомленнями західних видань, все більше британок, слідом за американками, лягають під ніж хірурга, щоб стати схожими на Меланію Трамп. Пацієнтки пояснюють бажання стати копією першої леді тим, що місіс Трамп завжди виглядає свіжо, її шкіра знаходиться в тонусі, а риси обличчя настільки правильні, що навіть незначні недоліки не впадають в очі.

Серед шанувальників Меланії є ті, хто впевнений, що та вдавалася до допомоги пластичного хірурга і змінювала зовнішність. Однак дружина Дональда Трампа заперечує подібні чутки:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Меланія Трамп вразила літнім образом на офіційній зустрічі в Білому домі

"Я ніколи нічого з собою не робила. Я веду здоровий спосіб життя і намагаюся стежити за шкірою і тілом ... Я проти ботокса, ін'єкцій. Я вважаю, що це все руйнує структуру обличчя, впливає на нервові закінчення ... Я буду старіти з гідністю ", - пояснила свою позицію Меланія в одному з інтерв'ю.

Зараз ви читаєте новину «Британки лягають під ніж пластичних хірургів, щоб бути схожими на Меланію Трамп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути