четвер, 17 травня 2007 16:02

Британка встановила рекорд втрати ваги (ФОТО)

 
Мешканка Великобританії завоювала звання рекордсмена із втрати ваги. 42-річна мати двох дітей зуміла схуднути на 128 кілограмів. Джулі Джонс говорить, що якщо раніше будь-яке фізичне зусилля, будь то підйом сходами або похід по магазинах, давалося їй дуже тяжко, то тепер вона відчуває себе бадьорою і щасливою і насолоджується життям.

Поворотний момент в житті жінки настав два роки тому, коли вона відправилася на свято до Корнуолл. Джонс, що важила тоді 224 кілограми, поселилася в орендованому будинку, стіни якого були покриті дзеркалами. За її словами, дзеркала були навіть на підлозі, і їй доводилося постійно дивитися на свої ноги, що виглядали, "як пеньки".

Коли Джонс повернулася додому до Йорку, друг порадив їй спробувати програму схуднення Slimming World. Жінці довелося насамперед відмовитися від своєї улюбленої їжі - хліба, який вона їла з усіма стравами, у вигляді бутербродів і навіть просто так. "Я їла майже без зупинки", - зізнається британка.

У травні 2005 року Джулі Джонс сіла на дієту, основану на білках і овочах. Вона їсть м"ясо і птицю, але дозволяє собі не більше двох скибочок хліба в день. Зараз жінка важить близько 96 кілограмів, її мета - скинути ще двадцять. Рекордсменка розповідає, що чоловік, з яким вона живе вже 21 рік, був радий знов побачити її такою, якою вона була, коли подружжя познайомилося, пише газета The Daily Mail.

Зараз ви читаєте новину «Британка встановила рекорд втрати ваги (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути