середа, 15 грудня 2021 18:18

Блогерські сварки і зради одного з найбагатших чоловіків світу: які зіркові пари розпалися 2021-го
8

Нещодавно ЗМІ підловили американську бізнесвумен Кім Кардаш'ян з молодшим на 13 років коміком і актором Пітом Девідсоном. Пара ніжно трималася за руки. Однак телезірка ще не встигла розлучитися з репером Каньє Вестом.

У лютому мережу сколихнула новина про те, що Кардаш'ян подала на розлучення з реп-виконавцем. Таблоїди почали писати про проблеми зіркового подружжя ще на початку 2020 року: тоді Вест балотувався на пост президента США. Зараз екси ділять спільну опіку над чотирма дітьми і намагаються підтримувати дружні стосунки.

Хто ще із знаменитостей розірвав стосунки цьогоріч, розповідає Gazeta.ua.

Автор: колаж Gazeta.ua
  Блогери Олександра та Ігор Пустовіти, дизайнерка Анна Андрійчук і музикант Олексій Завгородній зі сценічним ім'ям Позитив розлучилися цьогоріч
Блогери Олександра та Ігор Пустовіти, дизайнерка Анна Андрійчук і музикант Олексій Завгородній зі сценічним ім'ям Позитив розлучилися цьогоріч

У квітні пара виконавців Dzidzio (Михайло Хома) та Slavia (Ярослава Притула-Хома) оголосили, що розлучаються. Пара була разом протягом 20 років, з яких сім - у шлюбі. На початку року жінка почала ділитися деталями подружнього життя, зокрема, і проблемами в сім'ї. Вона жалілася, що іноді екскоханий не ночував вдома. Артист пояснював, чому їхній шлюб розпався.

"Одружився трикутник із квадратом, і вони собі обидва придумали ідеально круглі двері додому. Як? Хто винен?", - казав Dzidzio.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "У неї були інші чоловіки, а в мене - Microsoft". Історія кохання Білла Гейтса та його дружини

За американською співачкою Дженніфер Лопес та її коханим Беном Аффлеком пильно стежать папараці. Пара відновила роман, який розірвала майже 17 років тому. Офіційно закохані повідомили про возз'єднання після того, як Джей Ло розлучилася зі спортсменом Алексом Родрігесом. Бейсболіст освідчувався їй 2019 року. Вони були разом з 2017-го, двічі переносили весілля. А в квітні артистка вирішила остаточно розірвати стосунки з ним.

Ексучасник гурту "Время и Стекло" Позитив, справжнє ім'я Олексій Завгородній, і дизайнерка Анна Андрійчук були разом 13 років, вісім з яких - у шлюбі. Чутки про те, що пара перебуває на межі розлучення, з'явилися в квітні. Тоді ж найкраща подруга Насті Каменських повідомила про розрив. Як з'ясувалося, саме вона ухвалила таке рішення. Однією з причин стало те, що в Позитива "на першому місці були робота й музика". Колишнє подружжя почало жити нарізно за два роки до офіційного розлучення.

Американська телезірка Кім Кардаш'ян оголосила про розлучення з репером Каньє Вестом. Пара була разом з 2014 року
Фото: instagram.com/kimkardashian
У квітні пара виконавців Dzidzio (Михайло Хома) та Slavia (Ярослава Притула-Хома) оголосили, що розлучаються. Пара була разом протягом 20 років, з яких сім - у шлюбі
Американська артистка Джей Ло розлучилася зі спортсменом Алексом Родрігесом. Бейсболіст освідчувався їй 2019 року
Ексучасник гурту "Время и Стекло" Позитив, справжнє ім'я Олексій Завгородній, і дизайнерка Анна Андрійчук були разом 13 років, вісім з яких - у шлюбі. Чутки про те, що пара перебуває на межі розлучення, з'явилися в квітні
Модельєр Андре Тан і його дружина Аліна Харченко розірвали стосунки, що тривали 12 років. Причиною стали, за словами зірки, дизайнерські амбіції екскоханої.

Модельєр Андре Тан і його дружина Аліна Харечко розірвали стосунки, що тривали 12 років. Причиною стали, за словами зірки, дизайнерські амбіції екскоханої. Андре залишив їй великий будинок і придбав авто. Після розлучення Тан не вживав алкоголь і займався духовними практиками. Зокрема, він спробував ретрит, під час якого мовчав 10 днів.

У серпні американський мільярдер і засновник Microsoft Білл Ґейтс з дружиною Меліндою оголосили про розлучення. Разом були 27 років. Західні ЗМІ повідомляли, що один з найбагатших чоловіків світу в шлюбі крутив романи щонайменше із двома працівницями корпорації та фліртував принаймні ще з однією. Зараз триває поділ майна подружжя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Таємне весілля, триденне свято і церемонія серед Карпат: хто із зірок одружився 2021-го

Одним із найскандальніших розривів стало блогерське розлучення Ігоря та Олександри Пустовітів. У жовтні Саша Бо, як підписана зірка мережі в Instagram, відверто розповіла, що страждала від психологічного насильства з боку колишнього. Згодом вирішив дати інтерв'ю і чоловік, в якому поділився, що вважає ексдружину - психічно неврівноваженою. За словами блогера, інфлюєнсерка постійно принижувала його і часто говорила, що в нього "маленький член". Тепер обидва блогери мають інших партнерів.

Модель і екссолістка гурту Nikita Даша Астаф'єва розірвала стосунки з підприємцем Артемом Кімом. Пара була разом понад п'ять років і готувалася до весілля.

З Кімом співачка уперше з'явилася 2016 року на дні народження виконавиці Слави Камінської. Два роки тому зірка зізнавалася, що хоче заміж і народити дітей. А нещодавно Астаф'єва оголосила про розрив.

Зараз ви читаєте новину «Блогерські сварки і зради одного з найбагатших чоловіків світу: які зіркові пари розпалися 2021-го». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути