понеділок, 13 грудня 2021 17:02

Таємне весілля, триденне свято і церемонія серед Карпат: хто із зірок одружився 2021-го
8

Американська світська левиця і модель Періс Гілтон відгуляла одне з найрозкішніших весіль року. Зірка вийшла заміж за бізнесмена Картера Реума 11 листопада. Церемонія відбулася у приватному маєтку в Лос-Анджелесі, а весілля гуляли протягом трьох днів. Серед гостей були такі зірки, як бізнесвумен Кім Кардаш'ян, співачки Леле Понс і Демі Ловато.

Gazeta.ua розповідає, хто із знаменитостей пішов під вінець цьогоріч.

Автор: колаж Gazeta.ua
  Оскароносний актор Ніколас Кейдж, ведуча Іванна Онуфрійчук та інші зірки, які пішли під вінець цьогоріч
Оскароносний актор Ніколас Кейдж, ведуча Іванна Онуфрійчук та інші зірки, які пішли під вінець цьогоріч

Наприкінці січня канадсько-американська фотомодель Памела Андерсон вчетверте вийшла заміж. Її обранцем став її ж охоронець Ден Гейгьорст, із яким вона закрутила роман під час самоізоляції восени 2020 року. Весілля гуляли на задньому дворі маєтку Андерсон. Зірка "Рятувальників Малібу" обрала кремовий корсет, пишну блакитну спідницю і довгу фату від італійського будинку моди Valentino. Наречений був у темних брюках і світлій сорочці. Із гостей був один свідок.

"Ми мріяли про пишне весілля, але карантинні обмеження внесли корективи. Рідних і друзів на свято не запрошували, щоб не наражати на небезпеку", - казала Андерсон в одному з коментарів.

Ведуча "Танців із зірками" Іванна Онуфрійчук з бізнесменом казахського походження Алмазом зіграла пишне весілля на Мальдівах ще у лютому. Та згодом зізналася, що вони поки що офіційно не розписалися. Зірка пояснила, що вони не могли визначити, в якій країні хотіли б оформити шлюб: мільярдер планував у Швейцарії, а Онуфрійчук - в Україні. Утім, офіційно пара одружилася в Києві 11 листопада.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Перед весіллям треба здати аналіз, що дитина не матиме м'язової атрофії

Американський актор Ніколас Кейдж одружився на 30 років молодшій Ріко Шибату. Для кінозірки цей шлюб - п'ятий, а для його обраниці - перший. Весільна церемонія пройшла 16 лютого в Лас-Вегасі. Пара зустрічалася рік до одруження.

Наприкінці січня канадсько-американська фотомодель Памела Андерсон вчетверте вийшла заміж. Її обранцем став її ж охоронець Ден Гейгьорст, із яким вона закрутила роман під час самоізоляції восени 2020 року
Фото: spletnik.ru
Ведуча "Танців із зірками" Іванна Онуфрійчук з бізнесменом казахського походження Алмазом зіграла пишне весілля на Мальдівах ще в лютому. Офіційно пара одружилася в Києві 11 листопада
Американський актор Ніколас Кейдж одружився на 30 років молодшій Ріко Шибату. Для кінозірки цей шлюб - п'ятий
Каратистка Анжеліка Терлюга, яка виборола "срібло" на Олімпіаді в Токіо, пішла під вінець з тренером Володимиром Зарецьким. Церемонія одруження в американському стилі минула в Одесі 26 вересня
Американська співачка Аріана Ґранде вийшла заміж за агента з нерухомості Далтона Ґомеса 15 травня. Весілля, на яке запросили близько 20 гостей, відгуляли таємно в будинку зірки в її рідному Монтесіто

Каратистка Анжеліка Терлюга, яка виборола "срібло" на Олімпіаді у Токіо, пішла під вінець з тренером Володимиром Зарецьким. Церемонія одруження в американському стилі відбулася в Одесі 26 вересня. А 22 вересня закохані розписалися. Пара спілкувалася протягом 15 років. Зустрічатися почали у січні 2021 року. За три місяці Зарецький покликав спортсменку заміж.

Американська співачка Аріана Ґранде вийшла заміж за агента з нерухомості Далтона Ґомеса 15 травня. Весілля, на яке запросили близько 20 гостей, відгуляли таємно в будинку зірки в її рідному Монтесіто. Виконавиця обрала шовкову сукню від Vera Wang з відкритою спиною. Наречений був у класичному чорному костюмі та білій сорочці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ексміністр економіки Тимофій Милованов одружився

Зірка "Кріпосної" Тарас Цимбалюк одружився на візажистці Тіні Антоненко 3 липня. Пара влаштувала церемонію посеред Карпат. На весіллі обраниця актора з'явилася у двох сукнях: у довгій зі шлейфом і відкритою спиною та короткій, яку вдягнула з кросівками. Цимбалюк був у чорному костюмі з білими кросівками.

Переможець 10-го сезону шоу "Голос країни" 19-річний Роман Сасанчин одружився з коханою 24-річною Іванною. Пара чекає на первістка, який має з'явитися на світ уже у січні.

Зараз ви читаєте новину «Таємне весілля, триденне свято і церемонія серед Карпат: хто із зірок одружився 2021-го». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути