Ексклюзиви
пʼятниця, 12 листопада 2021 14:12

Андре Тан мовчав 10 днів і вживав напій з психотропним ефектом після розлучення

Дизайнер Андре Тан зізнався, що важко пережив розрив стосунків з дружиною Аліною Харечко. Він намагався впоратися з почуттями за допомогою ретриту.

Автор: instagram.com/andre_tan_official
  Дизайнер Андре Тан зізнався, що важко пережив розрив стосунків з дружиною Аліною Харечко
Дизайнер Андре Тан зізнався, що важко пережив розрив стосунків з дружиною Аліною Харечко

Враженнями від духовних практик поділився в Instagram. Чоловік пояснив, що обрав "цигун, аяваску (напій з психотропним ефектом. - Gazeta.ua) та йогу замість алкоголю і розпусти". Згодом спробував ретрит.

"Ретрит – це коли групу незнайомих людей вивозять у гори та відбирають усі телефони. Ти повністю ізольований у мовчанні. Ти не маєш права ні з ким говорити, обійматися чи навіть дивитись у вічі. Щодня – з ранку до ночі медитації. Щось між шаолінським монастирем та піонертабором", – розповів модельєр.

За його словами, розпочинав день зі звуків дзвіночків та медитацій. Упродовж дня були не тільки повільні медитації й дихальні практики, а також танці та динамічні рухи. Харчувався як веган. На ретриті не дозволяли спілкуватися з іншими.

Автор: instagram.com/andre_tan_official
  Андре Тан намагався впоратися з почуттями за допомогою ретриту
Андре Тан намагався впоратися з почуттями за допомогою ретриту

"Єдина комунікація за день – це 15-хвилинне спілкування з твоїм партнером-дзеркалом, якому ти висловлюєш усе, що пережив та усвідомив за день. За три дні я втомився так, ніби не медитував цілими днями, а розвантажував вугілля. Я був готовий реально послати весь цей ретрит до чортової матері та поїхати", - поділився дизайнер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Dzidzio пояснив, чому не захотів розкручувати колишню дружину-співачку

Як зізнався Андре Тан, пізніше він багато що усвідомив. Тож був радий, що не поїхав додому.

Дизайнер Андре Тан, справжнє ім'я якого Андрій Тищенко, у травні оголосив про розлучення з дружиною Аліною Харечко. Пара перебувала в шлюбі майже дев'ять років.

Чоловік зазначив, що майже рік не жив з Харечко. Під час розлучення він залишив дружині все їхнє майно: великий будинок і навіть придбав для екскоханої автомобіль.

Зараз ви читаєте новину «Андре Тан мовчав 10 днів і вживав напій з психотропним ефектом після розлучення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути