понеділок, 17 травня 2021 15:07

"Власноруч шив весільну сукню": історія кохання Андре Тана й Аліни Харечко

Дизайнер Андре Тан, справжнє ім'я якого Андрій Тищенко, оголосив про розлучення з дружиною Аліною Харечко. Пара перебувала в шлюбі майже дев'ять років.

Автор: instagram.com/andre_tan_official
  Андре Тан розлучився з коханою Аліною Харечко після дев'яти років шлюбу
Андре Тан розлучився з коханою Аліною Харечко після дев'яти років шлюбу

Чоловік зазначив, що майже рік не живе з Харечко. Під час розлучення він залишив дружині все їхнє майно: великий будинок і навіть придбав для екскоханої автомобіль.

"Я поважаю колишню дружину Аліну, тому що вона мені народила доньку Софію. Ми починали з дружби й закінчили дружбою. Почалися сварки, тому що вона запустила свою лінію одягу, і я почав їй рекомендувати, що і як краще зробити. Вона сказала, що хоче сама робити свої помилки. І саме на тлі роботи було дуже багато сварок", - розповів дизайнер.

Gazeta.ua розповідає, як розвивалися стосунки Андре Тана та його колишньої.

Дизайнер в одному з інтерв'ю зізнавався, що пара підтримувала дружні стосунки впродовж трьох років. Після цього вони зустрічалися півтора року. Згодом вирішили одружитися. Пара розписалася в Києві, а весілля таємно відсвяткувала на Мальдівських островах у листопаді 2012-го.

"Ми втекли від усіх", - зазначив він. Рідні й друзі подружжя не були присутніми на весіллі.

Після медового місяця Тан заявив про одруження журналістам і наголосив, що кохана - особа невідома.

"Тобто як, вона відома у своїх колах: займається маркетингом", - додав чоловік.

Обраниця дизайнера виявилася директоркою Be First Marketing School і власницею рекламного агентства.

Автор: instagram.com/andre_tan_official
  Андре Тан розлучився з коханою Аліною Харечко після дев'яти років шлюбу
Андре Тан розлучився з коханою Аліною Харечко після дев'яти років шлюбу

Тан зізнавався, що весільну сукню шив для своєї нареченої власноруч.

"Я привіз рулон мережива Dolce&Gabbana з Італії. Сукня весільна важила приблизно 12-15 кілограмів. І насправді сильно здивувався, коли Аліна бігла в океані, і вона (сукня - Gazeta.ua) намокла й просто з неї спадала", - згадав він.

Дизайнер одягнув смокінг того ж бренду.

"Тому я завжди жартую, що в нас на весіллі за свідків були Дольче й Габбана", - додав чоловік.

В Україні подружжя не повторювало весілля. Тан зазначав, що для нього "це було принципово важливо, щоб усе було зовсім інакше".

Через два з половиною роки після одруження в пари народилася донька Софія. Дизайнер іноді розповідає про неї журналістам і ділиться секретами виховання.

"Найголовніше - цінності, які ти прищеплюєш дитині. Ми з Аліною домовилися, що не даємо Софії дивитися телевізор. Вона взагалі не дивиться мультфільмів, тільки 20 хвилин уранці під час сніданку. Увесь світ вона пізнає завдяки книжкам. Я можу похвалитися великою бібліотекою дитячих книжок, тому що кожен місяць їй купую приблизно 30 видань. Деякі книжки ми перечитуємо чотири - п'ять разів, і я вже кажу: "Соню, знову цю книжку? Я вже її напам'ять знаю". Саме завдяки цьому в неї чудова мова", - поділився в одному з інтерв'ю Тан.

2019 року Харечко створила власний бренд Home Wings, в асортименті якого: піжами для сну й прогулянок містом, домашні костюми, пледи й аксесуари для оселі. За словами дизайнера, саме амбіції дружини в галузі моди стали причиною розриву стосунків. Після розлучення Тан залишив дружині будинок на 500 кв. м, придбав авто для неї та щомісяця платить значні аліменти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Скажуть, що я розлучниця" - Цибульська прокоментувала розлучення Дзідзьо

"Уже минуло понад пів року, і ми нормально спілкуємося", - заявив модельєр.

Український дизайнер Андре Тан розлучився з дружиною Аліною Харченко. У шлюбі вони прожили дев'ять років. Причиною розлучення він назвав дизайнерські амбіції колишньої дружини.

Зараз ви читаєте новину «"Власноруч шив весільну сукню": історія кохання Андре Тана й Аліни Харечко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути