Ексклюзиви
понеділок, 17 травня 2021 11:09

"Скажуть, що я розлучниця" - Цибульська прокоментувала розлучення Дзідзьо
5

Артистка й ведуча Ольга Цибульська прокоментувала розлучення кума Dzidzio, справжнє ім'я якого Михайло Хома, з дружиною Slavia - Ярославою Хомою. Вона зізналася, що їй незрозуміло, як вона змушувала ревнувати його дружину - як жінка чи артистка.

Про це вона зауважила в програмі "Світське життя". Також Цибульська звернулася до колишньої дружини Хоми.

"Славо, ти точно дивишся це інтерв'ю, і якщо ти думаєш, що я дуетом "Цьомаю" та "Киця" забрала в тебе славу, яка мала належати тобі, то я пропоную допомогу. Я напишу пісню, я знаю як це робиться, і запишемо дует", - сказала артистка.

Цибульська прокоментувала розлучення Дзідзьо
Фото: instagram.com/cybulskaya
Цибульська прокоментувала розлучення Дзідзьо
Цибульська прокоментувала розлучення Дзідзьо
Цибульська прокоментувала розлучення Дзідзьо
Цибульська прокоментувала розлучення Дзідзьо

Виконавиця запевнила, що ніяких стосунків, окрім робочих, з Дзідзьо не мала. І прокоментувала схожість свого сина Нестора з музикантом.

"Мені здається, щоб я зараз не сказала, все одно всі скажуть, що я шльондра, розлучниця. Що я влізла в сім'ю і народила Дзідзьові сина. Тому ні, нічого у нас з Дзідзьо не було, син не від нього. Дзідзьо не батько Нестора. Я про це говорила тисячу разів", - зазначила Цибульська.

Також вона заявила, що Ярослава погрожувала їй.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дружина Dzidzio назвала причини розлучення

"Я навіть в якийсь момент почала отримувати погрози різні в смс, у соцмережах, там була помста кланами, родичі родичів, подруги подруг, новостворені сторінки з жодним підписником. Коли оце все звалилося мені на голову, я спеціально в інтерв'ю казала: "Ми з кумом". Але це жодним чином не зупиняло цю хвилю погроз", - розповіла жінка.

Виконавець Dzidzio, справжнє ім'я якого Михайло Хома, оголосив про розлучення з дружиною Ярославою. Пара разом провела 20 років, сім з яких - у шлюбі. Артист зізнався, що подружжя готується до офіційного розриву стосунків.

Зараз ви читаєте новину «"Скажуть, що я розлучниця" - Цибульська прокоментувала розлучення Дзідзьо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути