середа, 27 жовтня 2021 18:33

Через ревнощі і карантин: зіркові пари, які розірвали заручини
6

Модель і екссолістка гурту Nikita Даша Астаф'єва розірвала стосунки з підприємцем Артемом Кімом. Пара була разом понад п'ять років і готувалася до весілля.

З Кімом співачка уперше з'явилася 2016 року на дні народження виконавиці Слави Камінської. Два роки тому зірка зізнавалася, що хоче заміж і народити дітей. А нещодавно Астаф'єва оголосила про розрив.

"Я тепер вродлива й самотня жінка", - повідомила вона.

Які ще зіркові пари розірвали заручини, підготувала Gazeta.ua.

Американська акторка і співачка Дженніфер Лопес та бейсболіст Алекс Родрігес вирішили розірвати стосунки, які тривали з 2017 року. Новиною поділилися 15 квітня.

"Ми зрозуміли, що у нас краще виходить бути друзями, і сподіваємося, що ми залишимося ними. Ми продовжимо працювати разом і підтримувати одне одного в наших спільних справах і проєктах", - повідомила експара.

Лопес і Родрігес заручилися у березні 2019 року під час відпочинку на Багамах. Для артистки шлюб мав бути четвертим, а для спортсмена - другим. Весілля двічі переносили через пандемію, згодом - і зовсім розірвали заручини.

Модель і екссолістка гурту Nikita Даша Астаф'єва розірвала стосунки з підприємцем Артемом Кімом
Фото: instagram.com/da_astafieva
Американська акторка і співачка Дженніфер Лопес та бейсболіст Алекс Родрігес вирішили розірвати стосунки, які тривали з 2017 року. Новиною поділилися 15 квітня
Через карантин розлучилася з нареченим-іноземцем реп-виконавиця Аліна Паш у жовтні 2020 року
Американська виконавиця Демі Ловато розірвала стосунки з актором Максом Еріхом через два місяці після заручин
Фешн-фотографиня Соня Плакидюк ошелешила фанів новиною про розрив стосунків з хореографом Річардом Горном у червні 2020 року

Через карантин розлучилася з нареченим-іноземцем реп-виконавиця Аліна Паш у жовтні 2020 року. Її стосунки з французьким музикантом Джонатаном Іллелєм тривали близько чотирьох років. За словами реперки, саме карантин і постійне проведення часу разом відіграло значну роль.

"Моя сім'я була в шоці, що поруч зі мною не українець, а афрофранцуз. Він був старший за мене і весь в тату. А ще Джо - лідер електронної групи DOP. Ми чотири роки були щасливі у стосунках. Багато пройшли разом. Працювали, подорожували і підтримували один одного. Але через карантин стали токсичними один для одного. Зізнаюся, що я перегоріла у стосунках. Моя увага переключилася на іншого", - розповідала Паш.

Американська виконавиця Демі Ловато розірвала стосунки з актором Максом Еріхом через два місяці після заручин. Пара почала зустрічатися на початку пандемії. А 23 липня 2020 року вже оголосила про заручини: Еріх освідчився співачці на пляжі Малібу. Та у вересні того ж року повідомили, що весілля не буде.

Ловато запевнила, що актор використав її заради піару. За її словами, вона не розуміла, з ким мала справу, бо їхні стосунки пришвидшилися через карантинні обмеження. Ще на початку роману пара почала жити разом.

Фешн-фотографиня Соня Плакидюк ошелешила фанів новиною про розрив стосунків з хореографом Річардом Горном у червні 2020 року. Вони познайомилися на зйомках модельного реаліті 2014 року. За три роки Горн освідчився коханій.

"Історія банальна – ми почали по-різному бачити своє майбутнє. Тут інколи не допомагає навіть найшаленіше кохання. Я знала, що усі почнуть вгадувати причину, але я переконую, не вгадає ніхто", - зізнавалася фотографиня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Не варто обманювати себе" - Dzidzio поділився, чому його шлюб розпався

Американська співачка й акторка Леді ҐаҐа розірвала заручини з продюсером Крістіаном Каріно наприкінці лютого 2019 року. Пара була разом близьком двох років. Лише через місяць після розриву артистка поділилася, що причиною стали безпричинні та нескінченні ревнощі до будь-кого з її оточення. Каріно влаштовував їй допити під час кожної зустрічі, чим провокував сварки.

Актор і режисер кримськотатарського походження 48-річний Ахтем Сеітаблаєв приголомшив шанувальників новиною. Повідомив, що розлучається із продюсеркою 53-річною Іванною Дядурою, з якою був у шлюбі з 2013 року.

Зараз ви читаєте новину «Через ревнощі і карантин: зіркові пари, які розірвали заручини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути