вівторок, 16 травня 2017 16:25

Білявка Пенелопа Крус перевтілилась у Донателлу Версаче
12

Пенелопа Крус
Пенелопа Крус
Пенелопа Крус
Пенелопа Крус

Актриса Пенелопа Крус приступила до зйомок у серіалі "Американська історія злочинів" (American Crime Story), глядачі якого побачать актрису в образі Донателли Версаче 1997 року.

Тоді, 20 років тому, в Майамі-Біч сталося вбивство італійського дизайнера і засновника модного Будинку Gianni Versace Джанні Версаче. І новий сезон американського кримінального серіалу-антології буде присвячений саме цим подіям.

У свій час говорили, що роль молодшої сестри вбитого модельєра в популярному телешоу виконає Леді Гага, але сценарист і продюсер серіалу Райан Мерфі спростував ці повідомлення ще на початку поточного року. Через кілька місяців в ЗМІ з'явилася інформація про те, що Донателлу Версаче зіграє Пенелопа Крус.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пенелопа Крус позувала в рушнику після душу

Компанію акторці на знімальному майданчику складуть венесуельський актор Едгар Рамірес, він перетвориться в Джанні Версаче, Даррен Крісс, якому дісталася роль вбивці дизайнера, і Рікі Мартін, він зіграє коханця модельєра Антоніо Д'Аміко.

Прем'єра нових епізодів, основою для створення яких послужила книга Морін Орт Vulgar Favors, що вийшла в продаж в 1999 році, відбудеться в 2018 році.

Зараз ви читаєте новину «Білявка Пенелопа Крус перевтілилась у Донателлу Версаче». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути