вівторок, 14 червня 2011 18:16

Білл Гейтс проговорився про заручини творця Facebook

Білл Гейтс проговорився про заручини творця Facebook

Засновник компанії Microsoft Білл Гейтс під час інтерв'ю виданню Mail on Sunday, недільному додатку до британської газети The Daily Mail, проговорився журналістам про те, що творець Facebook Марк Цукерберг зробив пропозицію своїй коханій Прісциллі Чан і незабаром зв'яже себе узами шлюбу.

Білл Гейтс, який підтримує з молодим мільярдером дружні стосунки, сам не помітив, як назвав Прісциллу Чан, подругу Цукерберга, "нареченою".

Під час інтерв'ю, коли мова зайшла про Марка Цукерберга та благодійність, Гейтс, сам відомий філантроп, сказав: "Його наречена Прісцилла вирішила здобути вищу освіту, а він взяв і дав грошей Університету Newark в Нью-Джерсі. Ми це оформили як спільний грант, щоб знаючі люди, у яких є досвід і знання в цій справі, змогли допомогти молодому філантропу. Потрібно віддати належне Марку. Я почав усвідомлено займатися благодійністю, коли мені було вже за сорок. Цукерберг ж починає значно раніше".

Між тим, сам Цукерберг чутки про свої заручини не підтвердив і навіть вилучив зі своєї сторінки на Facebook повідомлення про стосунки з Прісциллою. На сторінці Прісцилли ніяких змін журналісти не виявили.

Більш того, багато хто з оточення Цукерберга вважає, що у своєму інтерв'ю Гейтс просто обмовився.

Марк Цукерберг - наймолодший мільярдер світу, він володіє 24% компанії Facebook, яку він створив в студентські роки.

У березні 2010 року журнал Forbes назвав його одним з наймолодших мільярдерів в своєму списку зі статком 4 млрд доларів США. У списку найбагатших американців, опублікованому Forbes у вересні 2010 року, Цукерберг зайняв 29-е місце зі статком в 7 млрд доларів США. У березні 2011 року його статки оцінювалися в 13,5 млрд доларів, тобто в порівнянні з 2010 роком вони збільшились на 238%.

На початок 2011 року в мережі нараховувалось майже 3,5 мільйона користувачів, а вартість компанії фахівці оцінили в 60 млрд доларів.

Марк і Прісцилла познайомилися і почали зустрічатися в 2004 році, коли обидва вчилися в Гарварді. Офіційно про свої стосунки вони заявили тільки навесні цього року. У травні вони переїхали в новий будинок у Каліфорнії.

Прісцилла відома своєю "негламурністю" і, як люблять підкреслювати журналісти світської хроніки, зовсім не схожа на подружку мільярдера: не витрачає півжиття в салонах краси, не одягається у дорогих дизайнерів, не скуповує хутра й коштовності і взагалі "виглядає як звичайнісінька американка".

Зараз ви читаєте новину «Білл Гейтс проговорився про заручини творця Facebook». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути