понеділок, 31 січня 2011 11:05

Засновник Facebook познайомився зі своїм кінодвійником (ФОТО)
5

Засновник Facebook Марк Цукерберг вперше зустрівся з актором Джессі Айзенбергом, який зіграв його у фільмі "Соціальна мережа" ("Social Network").

Історична зустріч відбулася в рамках телешоу Saturday Night Live ввечері в суботу, 29 січня. Цукерберг спочатку спостерігав за подіями в студії з сусіднього приміщення - тим часом, Айзенберг і комік Енді Семберг ділилися з глядачами досвідом перевтілення в засновника Facebook.

Коли Цукерберг з'явився у студії, Семберг запитав чи зустрічався він раніше з Айзенбергом, і обидва відповіли: "Ні". Семберг зазначив, що ситуація делікатна і поспішив піти за лаштунки. Залишившись наодинці з Цукербергом, Айзенберг запитав засновника Facebook, чи дивився він "Соціальну мережу" і що думає про фільм.

"Дивився, - відповів Цукерберг. - Дізнався багато цікавого".

Айзенберг подякував Цукербергу за позитивний відгук, потім вони представили наступного гостя шоу і потиснули один одному руки.

Кінокартина Девіда Фінчера "Соціальна мережа", що розповідає про створення Facebook, вийшла в 2010 році і отримала 8 номінацій на премію "Оскар", зокрема у категорії "Кращий фільм". Марк Цукерберг, який дивився фільм про себе в компанії інших співробітників Facebook, зазначив, що картина цікава, але в ній занадто багато уваги приділяється його особистому життю. За сюжетом фільму, Цукерберг загоряється ідеєю створення соціальної мережі після того, як його кидає дівчина.

"Деяким важко в це повірити, але іноді люди створюють щось нове, просто тому що їм подобається створювати щось нове", - сказав Цукерберг.

Facebook є найпопулярнішою соціальною мережею в світі - за даними на кінець 2010 року, в ній налічувалося близько 600 мільйонів акаунтів.

Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Засновник Facebook познайомився зі своїм кінодвійником (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути