субота, 13 червня 2009 11:30

Бекхем показав своє намащене тіло (ФОТО)
8

Знаменитий футболіст Девід Бекхем утретє роздягся для реклами чоловічої спідньої білизни від світового бренду Armani.

Спортсмен презентував нову осінньо-зимову колекцію бренду в Лондоні, представивши на осуд прихильників нові сексуальні рекламні знімки.

"У Девіда відмінне відчуття стилю, - повідомили представники Armani, - Він є ідеальним прикладом для наслідування! Нашу плідну співпрацю ми вважаємо неймовірно успішною".

На прес-конференції, яка відбулася в лондонському універмазі Selfridges, Девід повідомив, що завжди соромиться представляти такі відверті знімки:

"Мені не складно зніматися в подібній рекламі, - говорить він, - Але я завжди бентежусь, коли презентую ці знімки".

За словами Девіда, він був дуже гордий, коли величезний рекламний щит, що зображає відомого футболіста в одних тільки чорних трусах, з"явився на лондонській Оксфорд Стріт. Між тим, у Бекхема, який зараз грає в Мілані, вже є досвід співпраці з торговою маркою Armani: раніше Девід і його зоряна дружина Вікторія рекламували спідню білизну від Джорджіо Армані. Саме реклама чоловічої та жіночої білизни зробила подружжя справжніми секс-символами сучасної Великої Британії, а також Сполучених Штатів Америки.

За матеріалами SiteUA.org, Израильские новости, The Daily Mail

Зараз ви читаєте новину «Бекхем показав своє намащене тіло (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути