середа, 21 січня 2009 15:17

Девід та Вікторія Бекхеми знялися роздягненими на ліжку (ФОТО)

Спочатку вони підкорили Британію, потім Америку. Тепер відоме подружжя Бекхем взялося за Італію. Гігантський білборд зі знімками Девіда та Вікторії з"явився днями в центрі Мілана. Подружжя разом рекламує нижню білизну Emporio Armani.

Бекхеми вже перетворилися на невід"ємну частину знаменитого італійського модного дому. Спочатку контракт з Джорджіо Армані підписав глава сімейства. Через рік з нього взяла приклад Вікторія. Тепер пара позує разом.

Загальна сума контракту подружжя вельми значна: Девід отримує 28 мільйонів за три роки, Пош - трохи менше 20. Одним словом, найближчим часом фінансові труднощі сімейству Бекхемів не загрожують. Сам Джорджіо Армані вважає Вікторію "стильною та інтригуючою жінкою". Він сказав: "Прекрасна спідня білизна спокуслива і зухвала. Саме тому я хотів працювати з кимось, хто дійсно зможе справити враження".

Зйомки фотосесії "В ліжку з Бекхемами" проводилися відомими фотографами Мертом Аласом та Маркусом Піготом. Найближчим часом рекламні плакати з"являться у всіх модних столицях світу: Нью-Йорку, Лондоні, Римі, Парижі та Токіо.

На останньому знімку з фотосесії Девід лежить витягнувшись на ліжку, а Вікторія сидить на підлозі в мереживній білизні поряд з ним.

Раніше Вікторія зізнавалася, що не любить позувати голою. "Я жахливо виглядаю, у мене висить шкіра на животі", - сказала якось Вікі. Також на зоряному животі є невеликий шрам після кесаревого розтину. Але на фото Вікторія виглядає цілком пристойно. Без складок і відмітин.

За матеріалами Daily Mail

Зараз ви читаєте новину «Девід та Вікторія Бекхеми знялися роздягненими на ліжку (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути