четвер, 07 травня 2009 15:22

Вікторії Бекхем сподобалося роздягатися (ФОТО)

Вікторія Бекхем не раз запевняла журналістів, що терпіти не може позувати оголеною. Нібито її фігура залишає бажати кращого, і вона не збирається демонструвати публіці свої складочки і шрам на животі. Але для рекламної кампанії спідньої білизни Emporio Armani Вік готова зробити виключення. Тим більше що під час фотосесії поряд завжди були коректори та візажисти. Напередодні в нью-йоркському універмазі Macy"s відбулася презентація нової колекції білизни від Армані. В рамках рекламної кампанії був вивішений величезний банер із зображенням Вікторії Бекхем. Причому Пош зображена в дуже колоритному вигляді: у мереживній білизні та з косою на голові. Схоже, це найвдаліший знімок за час співпраці Вік і Armani.

На відвідувачів торгового центру чекав ще один сюрприз: поряд з банером стояла сама модель, модельєр та ікона стилю. А покупці, які витратили на білизну від Armani більше 85 доларів, діставали унікальну можливість сфотографуватися разом з Вікторією. Щоправда, не з голою, а вдягненою в блискучі облягаючі брюки та чорний жакетик.

Як відомо, першим значний контракт на участь в рекламній кампанії підписав глава сімейства. Девід погодився позувати в спідній білизні, а іноді і без неї протягом трьох років за суму в 28 мільйонів. Контракт Пош виявився трохи скромнішим - близько 20 мільйонів. Проте обидва подружжя незмінно заявляють, що для них величезна честь працювати з таким кутюр"є, як Джорджіо Армані. "Можливість працювати з Армані - це приголомшливо, - запевняє Вікторія. - Я завжди захоплювалася ним".

Нагадаємо, співпраця Вікторії Бекхем та Джорджіо Армані почалася в кінці минулого року. Місіс Бекхем з успіхом попрацювала з відомими фотографами Мертом Аласом і Маркусом Пігго. Також були випущені рекламні знімки з участю і Вікторії і Девіда.

За матеріалами Kleo.ru

Зараз ви читаєте новину «Вікторії Бекхем сподобалося роздягатися (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути