понеділок, 23 березня 2009 12:55

Напівроздягнена Вікторія Бекхем у відвертій позі на ліжку (ФОТО)

Схоже, статусу ікони стилю Вікторії Бекхем недостатньо. І тепер вона прагне завоювати звання секс-символу. Ще нещодавно Пош запевняла, що "жахливо себе відчуває в голому вигляді". Але відмовити проханням Джорджіо Армані роздягтися для нової рекламної кампанії Вік точно несила. У пресі з"явилися нові знімки рекламної кампанії спідньої білизни Emporio Armani з Вікторією Бекхем. Причому ще відвертіші. Вікторія, яка витончено згинається, в тісній мереживній білизні та незмінних туфельках на шпильках - остання фешн-заява від Армані.

На нових фото мати трьох дітей виглядає більш спокусливою, аніж зазвичай. Провокаційна поза і ретельно поставлене освітлення вигідно демонструють стрункі ноги, підтягнутий живіт та акуратні стегна.

Нагадаємо, це не перші відверті фото Вікторії для рекламної кампанії. Початок був покладений кілька місяців тому. Місіс Бекхем з успіхом попрацювала з відомими фотографами Мертом Аласом і Маркусом Пігго. Трохи пізніше були випущені рекламні знімки за участю подружжя.

Як відомо, першим значний контракт на участь в рекламній кампанії підписав глава сімейства. Девід погодився позувати в спідній білизні, а іноді й без неї протягом трьох років за суму в 28 мільйонів. Контракт Пош виявився трохи скромнішим - близько 20 мільйонів. Проте подружжя незмінно заявляє, що для них величезна честь працювати з таким кутюр"є, як Джорджіо Армані. "Можливість роботи з Армані - це приголомшливо, - запевняє Вікторія. - Я завжди захоплювалася ним".

За матеріалами Kleo.ru, The Daily Mail

Зараз ви читаєте новину «Напівроздягнена Вікторія Бекхем у відвертій позі на ліжку (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути