Ексклюзиви
вівторок, 20 грудня 2011 10:32

Батьки Бейонсе розлучилися через зраду батька

Батьки Бейонсе розлучилися через зраду батька

Після 31-річного шлюбу батьки відомої співачки, дружини репера і співвласника клубу НБА "Нью-Джерсі Нетс" Джей-Зі Бейонсе Тіна і Метью Ноулз розлучилися. Довгий і складний шлюборозлучний процес почався близько двох років тому.

Мати темношкірої поп-діви в 2009 році подала заяву до суду після того, як з'ясувалося, що у її чоловіка була позашлюбна дитина від актриси Александри Вайт. Невірний чоловік намагався відхреститися від батьківства, але генетичний тест показав, що Александра говорить правду. Її роман з Меттью тривав 18 місяців, а в лютому 2010 року на світ з'явився "плід кохання" - хлопчик, який отримав ім'я Ніксон.

І лише минулого місяця суд штату Техас виніс остаточне рішення про розлучення цієї сімейної пари. У суді Тіна заявила, що подружнє життя стала "нестерпним" через важкі конфлікти, які "не залишають жодної надії на примирення".

ФОТОРЕПОРТАЖ: Вагітна Бейонсе ходить на височенних підборах

Меттью Ноулз протягом багатьох років був менеджером Бейонсе. Саме він зробив з дочки солістку популярної групи Destiny's Child. Він же привів співачку до успішної сольної кар'єри. Артистка наголосила, що незважаючи на скандальне розлучення батьків, як і раніше любить батька і припиняє тільки ділові відносини, а не особисті.

Бейонсе - старша дочка в сім'ї. У неї є 25-річна сестра Соланж Ноулз, актриса і композитор. Соланж вже встигла вийти заміж і розлучитися; у неї є 7-річний син на ім'я Деніел. Тим часом Бейонсе вже 10 років щасливо живе з репером Джей-Зі; в кінці січня має з'явитися на світ їхня перша дитина.

Зараз ви читаєте новину «Батьки Бейонсе розлучилися через зраду батька». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути