Ексклюзиви
вівторок, 15 лютого 2011 12:43

Анна Сєдокова таємно вийшла заміж через вагітність (ФОТО)

Про церемонію одруження учасниці "золотого складу" групи "ВІА Гра" Анни Сєдокової ходило багато чуток і недомовок. Журналісти і папараці й самі заплуталися в датах весілля співачки.

Анна здивувала всіх: Сєдокова несподівано перенесла обіцяне раніше весілля в голлівудському стилі і 11 лютого потайки розписалася в одному з київських рагсів.

Церемонія все ж віддалено нагадувала класику голлівудського кінопрому: біла сукня з довгою фатою, дочка в пишному вбранні, яка за руку вела статного нареченого, арка з квітів і подружки нареченої з кошиками, наповненими пелюстками троянд.

У цей день привітати молодят зібралися тільки найближчі друзі та родичі Анни та Максима. Традиційний марш Мендельсона Сєдокова вирішила замінити на живу музику. Наречений під руку з 6-річною донькою співачки Аліною вийшов під одну мелодію, а Анна з'явилася під іншу. У найзворушливіший і найромантичніший момент обміну обручками в залі одружень плакала вся жіноча частина запрошених.

"Таке рішення ми прийняли разом з Максимом. Все-таки церемонія обміну обручками - це дуже інтимний момент, не для сторонніх очей, - розповіла співачка. - Весілля має бути таким, про яке мрієш все життя. Ми вирішили, що наше велике голлівудське весілля відбудеться влітку. Буде тепло і ніжно. Будуть живі квіти і смарагдова трава. Ми вирішили, що все в наших руках. Ми дуже любимо один одного і дуже щасливі, а це найголовніше!"

На весіллі не обійшлося і без традиційних забав: молодят змусили бити келихи на щастя і з'ясовувати, хто буде господарем в домі. Лідерством в родині Анна мудро поступилася чоловікові.

Після офіційної церемонії вся весільна процесія рушила в один з ресторанів, де під живу музику молодятам не втомлювалися кричати "Гірко!". А на солодке гостям винесли цілих два торта - чорний і білий зі статуетками нареченого і нареченої.

Після весільного застілля Сєдокова разом з чоловіком полетіла на медові вихідні в Об'єднані Арабські Емірати.

Щоправда, подейкують, що співачка "засекретила" своє весілля, вирішивши зробити його закритим від сторонніх очей, ще з однієї причини - через свій "цікавий стан". Коли нещодавно Анна вийшла на сцену під час вручення призів лауреатам української спортивної премії "Афіна", всі відразу ж звернули увагу, як округлився живіт зірки. Зміни у фігурі співачки не змогла приховати навіть пишна сукня, котру Аня вибрала для церемонії. Та і на весільних фотографіях щаслива наречена позує поруч з нареченим, постійно прикриваючи живіт.

Экспресс-газета

Зараз ви читаєте новину «Анна Сєдокова таємно вийшла заміж через вагітність (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути