вівторок, 18 січня 2011 16:59

Наречений Сєдокової вчив її дочку кататися на сноуборді (ФОТО)
5

Українська співачка Ганна Сєдокова влаштувала собі романтичну вікенд.

20 січня екс-солістка ВІА Гри виходить заміж. Напередодні співачка вирішила влаштувати собі романтичний відпочинок. Разом з дочкою і нареченим Ганна вирушила на білосніжні схили Буковеля.

Карпатський гірськолижний курорт був обраний не випадково - два роки тому саме тут почалася історія кохання Сєдокової, яка ось-ось закінчиться весіллям.

"Ми не планували нікуди їхати, та й вилетіти кудись було неможливо, - розповідає Аня. - На цю поїздку ми зважилися буквально за один день. Адже Карпати - місце для всіх нас особливе. Минулого разу ми були тут у тому ж складі - я, Максим і дочка. Максим тоді вперше вирішив мене запросити кудись виїхати. А Буковель - це 10 годин від Києва. Я ж тоді тільки розвела руками: "У мене маленька донька, мені її нема з ким залишити!" І тут Максим говорить фразу, яка змінює все моє життя. Він каже: давай візьмемо її з собою".

"Я ні від одного чоловіка нічого подібного не чула. Тим більше в самому початку стосунків, коли всім, як правило, хочеться усамітнення. Як і минулого разу, ми провели два казкових дні в горах. Ходили, тримаючись за руки і цілувалися під кружляють снігом - наче й не було цих двох років", - розповідає Аня.

За короткий вікенд 6-річна дочка Сєдокової не без допомоги Максима освоїла сноуборд - два роки тому він ставив її на гірські лижі, а сама Ганна пристрастилася до народних танців та національної кухні.

"Ми цілими днями каталися на снігокатах, а після обіду танцювали під відкритим небом. Таких чарівних, незабутніх і романтичних вихідних у мене ще не було. А на зворотному шляху ми заїхали до міста Комарно, де і зустріли Різдво у колі сім'ї - і це було справжнє щастя ", - каже Сєдокова.

Экспресс-газета

Зараз ви читаєте новину «Наречений Сєдокової вчив її дочку кататися на сноуборді (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути