Ексклюзиви
середа, 09 лютого 2011 16:19

На весілля до Анни Сєдокової приїде зарубіжна зірка

Екс-учасниця групи "ВІА Гра", співачка Анна Сєдокова розкрила подробиці свого майбутнього весілля. Днями артистка виходить заміж за київського бізнесмена Максима Шевченка.

Нещодавно він зробив коханій пропозицію руки і серця, і вона відповіла згодою.

В одному зі столичних клубів планується розкішне святкування, спеціальною гостею якого стане зарубіжна зірка. Її ім'я наречений і наречена тримають в таємниці, готуючи гостям сюрприз.

"У мене навіть весільна сукня ще не готова. Ми постійно зідзвонюємося з дизайнером, уточнюємо деталі. Чим ближче до дня урочистості, тим більше я впадаю в паніку. Хочу, щоб все вийшло ідеально, і в той же час усвідомлюю, що велике весілля, продумане до дрібниць, потрібно готувати за півроку. У нас же все виходить спонтанно", - розповіла Анна Сєдокова в інтерв'ю газеті "Факти".

На вихідних вона з Максимом їздила до Мілану, де придивлялися до весільного вбрання. Проте наречена нічого так і не вибрала.

"Зате Максим купив мені весільну каблучку з білого золота, прикрашену діамантами. На жаль, не вдалося підібрати з цієї ж серії каблучку для Максима. Її ми придбали вже в Києві", - поділилася співачка.

Під час весільної церемонії Аня Сєдокова буде в простій білосніжній сукні класичного крою.

"Спочатку ми з донечкою вирішили, що одягнемо однакове пишне вбрання, а ближче до вечора змінимо їх на більш зручні сукні для танців. І ось тільки днями ми з дизайнером Катею Шаховською затвердили дизайн суконь. Дуже серйозно поставилися до цієї справи, адже сукня нареченої - найголовніше, це відображення її внутрішнього світу", - впевнена зірка.

Весільна церемонія пройде в одному з київських загсів. Будуть лише найближчі люди. В якості весільних подарунків від своїх друзів вони очікують практичних речей.

"Останнім часом Максим серйозно захопився фотографією. На Новий рік я подарувала йому хороший фотоапарат, а на весілля замовили для нього професійний об'єктив. Взагалі-то більшість готують нам сюрпризи. Наші друзі - такі вигадники, не здивуюся, якщо піснею привітають", - сміється Ганна Сєдокова.

Зараз ви читаєте новину «На весілля до Анни Сєдокової приїде зарубіжна зірка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути