четвер, 29 березня 2018 11:28

Анджеліна Джолі закрутила новий роман

Анджеліна Джолі закрутила новий роман
Анджеліна Джолі почала нові стосунки

Актриса Анджеліна Джолі закрутила новий роман, повідомляє джерело порталу Entertainment Tonight. Зараз Джолі зустрічається з агентом з нерухомості, ім'я якого поки невідомо.

"Так, вона дещо з ким зустрічається", - цитують ЗМІ інсайдера.

Нове захоплення сильно старше Джолі, але все ще "дуже симпатичний". Новий бойфренд Анджеліни не відомий і в коло зірок не входить. Друзі актриси відзначають, що новий коханий позитивно впливає на неї, і радіють її роману, оскільки "після розставання з Бредом вона переживала не найкращі часи".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дженніфер Еністон зійшлася з Бредом Піттом

"Між ними немає нічого серйозного - просто двоє дорослих людей приємно проводять час", - кажуть інсайдери.

"Люди кажуть, що вони повинні зійтися, але це ніколи не відбудеться. Енджі і Бред розлучилися зовсім не на хорошій ноті. Незважаючи на те що вони з дітьми відвідували терапію, краще не стало: вони ледве можуть перебувати разом в одній кімнаті", - розповідає інсайдер.

"Коли вони тільки розлучилися з Енджі, Бред практично безвилазно сидів удома, розмірковуючи про зміни у своєму житті. Так тривало дуже довго, але в останні два місяці він знову почав вибиратися з дому - наприклад, щоб повечеряти з друзями. Він працює над собою і навіть знайшов нове хобі - вчиться грати на гітарі і проводить час з друзями-музикантами ", - діляться джерела.

У пари підростають діти: 16-річний Меддокс, 13-річна Захара, 14-річний Пакс, 11-річна Шайло і дев'ятирічні близнюки Нокс і Вів'єн. Дітям Пітт намагається приділяти весь вільний час.

Зараз ви читаєте новину «Анджеліна Джолі закрутила новий роман». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути