четвер, 10 травня 2012 17:31

Анджеліна Джолі хоче влаштувати собі екзотичне весілля

Анджеліна Джолі хоче влаштувати собі екзотичне весілля
Пітту більше до душі традиційні звичаї Фото: segodnya.ua

Анджеліна Джолі та Бред Пітт, за відомостями таблоїдів, щосили готуються до свого одруження. Зараз зірки дискутують з приводу стилю події. Так, Енджі хоче провести церемонію з урахуванням різних етнічних традицій.

Джолі планує організувати торжество з урахуванням весільних звичаїв, прийнятих в різних країнах. Особливий упор вона хоче зробити на звичаї країн, звідки походять родом троє її усиновлених дітей: Меддокс - Камбоджа, Захара - Ефіопія, Пакс - В'єтнам.

У той же час Бреду, який є біологічним батьком Шило, Нокса і Вів'єн, більше по душі стандартна для європейців і американців церемонія.

"Обидва сходяться в одному: це буде шикарне свято за участю членів сім'ї та друзів, - розповіло джерело з оточення пари журналу Closer. - Тільки Бред наполягає на традиційній церемонії з наступною вечерею, спічами і вечіркою. Однак Енджі хоче щось альтернативне".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бред Пітт і Анджеліна Джолі визначилися з місцем весілля

Представники пари все ще не уточнюють деталей очікуваної церемонії. Але раніше вже повідомлялося, що пара має намір зіграти весілля у французькому замку Міравель. А нещодавно таблоїди уточнили дату - 11 серпня (в цей день батьки Пітта відзначать "золоте весілля").

На торжество запрошені близько 300 гостей. Передбачається, що наречена вже обрала вбрання від дому Versace. А нещодавно вона звернулася до відомого британського шеф-кухаря Джеймі Олівера з проханням порадити їй рецепти досить калорійних страв - до святкування Енджі збирається поправитися як мінімум кілограмів на п'ять.

Зараз ви читаєте новину «Анджеліна Джолі хоче влаштувати собі екзотичне весілля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути