середа, 25 квітня 2012 16:23

Анджеліна Джолі готова погладшати заради весільної сукні

Анджеліна Джолі готова погладшати заради весільної сукні
Актриса готується до весілля Фото: fashion-lady.ru

Голлівудська актриса і нарешті наречена Анджеліна Джолі щосили готується до майбутнього весілля. Мати шістьох дітей вже вибрала вінчальну сукню і тепер повинна для нього погладшати.

Зазвичай наречені посилено худнуть перед весіллям, щоб в найголовніший день виглядати приголомшливо. Однак це правило не поширюється на актрису Анджеліну Джолі, відому своєю хворобливою худорбою. Голлівудська знаменитість, навпаки, повинна погладшати для свого вінчального вбрання.

Уже відомо, що майбутня дружина Бреда Пітта зупинила свій вибір на сукні будинку моди Versace. Таке рішення ухвалила Анджеліна, не тільки спокусившись престижністю марки, а й завдяки його репутації лідера в пошитті весільних суконь. Актриса найняла улюбленого голлівудського дизайнера Джен Рейд. Про деталі весільного вбрання крім нареченої і її дизайнера поки ніхто не знає. Відомо лише, що останнім часом зірка занадто схудла і, щоб на торжестві виглядати розкішно, їй необхідно набрати вагу.

Примітно, що Анджеліна вже співпрацювала з цим дизайнером. Авторству Джен Рейд належить та сама чорна "оскарівська" сукня актриси з розрізом до стегна, в якій Джолі продемонструвала свою дещо кістляву ніжку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На весілля Джолі та Пітта запрошено 300 людей

Та, в свою чергу, викликала такий резонанс у суспільстві, що буквально на наступний день в Twitter з'явився аккаунт правої ноги Анджеліни. Однак записи в мікроблозі не представляють особливого інтересу: нога просить, щоб про неї пам'ятали і не забували. Втім, подібні повідомлення привернули увагу більше десяти тисяч осіб, які підписалися на сторінку стрункої ніжки актриси.

Нагадаємо, нещодавно голлівудські актори Анджеліна Джолі і Бред Пітт після декількох років цивільного шлюбу нарешті оголосили про свої заручини, свідченням чому є обручка з величезним діамантом, яку, як повідомляється, обрамлює "галактика менших каменів". Пітт підніс Джолі каблучку і запропонував їй руку і серце. Цю інформацію підтвердив офіційний представник пари. Весілля заплановане на кінець року.

Зараз ви читаєте новину «Анджеліна Джолі готова погладшати заради весільної сукні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути