четвер, 26 квітня 2012 10:00

Бред Пітт і Анджеліна Джолі визначилися з місцем весілля

Бред Пітт і Анджеліна Джолі визначилися з місцем весілля
З чуток, радісна подія відбудеться 4 липня Фото: Reuters

Бред Пітт і Анджеліна Джолі вибрали місце для свого весілля. Одруження відбудеться в їхньому маєтку на півдні Франції. З чуток, радісна подія відбудеться 4 липня.

Подружжям Бред і Анджеліна стануть у своєму величезному маєтку Міроваль, що знаходиться на півдні Франції, після того, як добудують величезний банкетний зал. До слова, його будівництво вступило в завершальну стадію, зовсім скоро зал уже буде готовий прийняти гостей. Про дату весілля поки нічого невідомо, але найчастіше називається 4 липня. Принаймні, повітряний простір в районі у цей день буде закритий.

Світські хронікери припускають, що Бранджеліна влаштує масштабне торжество і запросить купу гостей. Це обумовлено тим, що місця в Міровалі багато. У головному будинку 35 кімнат. Крім цього, в маєтку, що розташований на висоті 330 метрів над рівнем моря і має площу чотири квадратних кілометри, є все, що необхідно для відпочинку: невелике озеро, плавальний басейн, близько 20 фонтанів і поля, оточені лісом. В Міровалі навіть є маленька каплиця і виноградник, розбитий на 30 гектарах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Анджеліна Джолі готова погладшати заради весільної сукні

Нагадаємо, нещодавно голлівудські актори Анджеліна Джолі і Бред Пітт після декількох років цивільного шлюбу нарешті оголосили про свої заручини, свідченням чому є обручка з величезним діамантом. Пітт підніс її Джолі і запропонував їй руку і серце. Як з'ясувалося, каблучка коштує 250 тисяч доларів. Виглядає вона вкрай стримано, але її прикрашає один прозорий як сльоза діамант і розсип дрібних - причому всі вони були спеціально оброблені так, щоб не завдати жодних незручностей пальцю Анджеліни.

Зараз ви читаєте новину «Бред Пітт і Анджеліна Джолі визначилися з місцем весілля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути