Ексклюзиви
четвер, 13 вересня 2012 17:29

"Андрій нікуди не переїжджає, він працює разом зі мною" - Лобода про свій розрив з чоловіком

"Андрій нікуди не переїжджає, він працює разом зі мною" - Лобода про свій розрив з чоловіком
Сам Андрій Цар залишив повідомлення для журналістів Фото: showbiz.delfi.ua

Світлана Лобода спростувала чутки про свій розрив з цивільним чоловіком Андрієм Царем та його від'їзд до Москви заради продюсування Жанни Фріске, повідомляє ТСН.

"Є такі програми, жовті видання, які завжди розпускають плітки та які роблять все можливе для того, щоб це все потім розліталося по всьому інтернету і травмувало моїх рідних і близьких людей", - розповіла співачка в ефірі програми "Сніданок з 1+1".

Світлана зізналась, що смажені новини жахають її родину вже не в перше.

"Це провокує якесь сум'яття у моїх родичів, які дзвонять і кожен раз запитують: "Що сталося? Що трапилося?" І ми змушені говорити: "Все гаразд. Не читайте інтернет. На жаль, це знову чергові витівки журналістів", - підкреслила артистка.

Насправді у Світлани з чоловіком усе добре. Пара розлучатися і не думала, а постановка хореографічного номеру для Жанни Фріске — просто робота Андрія Царя.

"Працював завжди Андрій не тільки зі мною, але і з іншими виконавцями. І серед них була і Жанна Фріске і багато інших. Він нікуди не переїжджає, він працює разом зі мною", - підкреслила Лобода.

Новини про те, що Цар щойно придбав новенький автомобіль і цим нібито відокремився від Лободи — суцільня брехня, запевняє співачка.

"Машина була придбана близько року тому. Все це якась нісенітниця, на яку ми дивимося з подивом", - зазначила артистка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Світлана Лобода розійшлась з чоловіком

Навали жовтої преси не витримав і сам Андрій Цар. На своїй сторінці у Facebook вимагає журналістів замовкнути.

"Шановні журналісти! Ми живемо і працюємо зі Світланою разом! Також ми ростимо чарівну дівчинку... теж разом! Постановки номерів у різних галузях - це невід'ємна частина моєї професії. Тому попрошу припинити поширення різної нісенітниці, яка не має нічого спільного з нами!", - написав він у соцмережі.

Зараз ви читаєте новину «"Андрій нікуди не переїжджає, він працює разом зі мною" - Лобода про свій розрив з чоловіком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути