вівторок, 11 вересня 2012 17:44

"Подивися на мене! Я можу кого-небудь боятися?" - Світлана Лобода

"Подивися на мене! Я можу кого-небудь боятися?" - Світлана Лобода
Співачка не боялася виступати з ведмедем на одній сцені Фото: glamurchik.tochka.net

Світлана Лобода вивела на сцену "Крим мюзик фест" під час свого виступу ведмедя, отримавши до цього 18 відмов. Про це співачка розповіла Катерині Осадчій в ефірі програми "Світське життя", повідомляє ТСН.

"Ми до цього познайомилися. Урсула - так звали нашого ведмедя. Вона брала участь зі мною у фотосесії пару років тому. І на цей раз тільки її дресирувальник Євген погодився нам допомогти, тому що до цього ми отримали 18 відмов від різних ведмедів нашої країни. Все були проти, бо говорили, що не можуть ручатися за такого роду тварину і що це все може погано закінчитися", - підкреслила вона.

На запитання ведучої, чи не боялася вона виступати з твариною на сцені Лобода відповіла: "Подивись на мене! Я можу кого-небудь боятися?"

Між тим співачка поділилася, що не боялася реакції дружин тих футболістів, з якими знімалася в своєму кліпі "What about U (E 2012)", присвяченому "Євро-2012". Зокрема дружини Євгена Селезньова, з яким була постільна сцена.

"Буквально нещодавно ми разом вечеряли в Донецьку. У нас там був концерт. Вони дуже мене люблять, і я до них теж дуже шанобливо ставлюся. Тож все в порядку", - зазначила Лобода.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Це все брехня" — піарниця Лободи про її розрив із Царем

Співачка також пояснила, чому не зняла у своєму кліпі інших футболістів, таких як Артем Мілевський та Андрій Шевченко.

"Деякі з футболістів, яких ми добре знаємо, сказали, що вони б із задоволенням відзнялися, якби не було інших футболістів. Для мене це було велике здивування. Я запитала: "А чому ж ви не займаєтеся тенісом тоді? Ось тоді це було б доречно. Тут же командна гра, тут же знімається команда". Дивна історія", - підкреслила артистка.

Зараз ви читаєте новину «"Подивися на мене! Я можу кого-небудь боятися?" - Світлана Лобода». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути