понеділок, 13 серпня 2012 13:06

Світлана Лобода не купує доньці одяг

Світлана Лобода не купує доньці одяг
Співачка не хоче показувати свою дитину Фото: bilshe.com

Світлана Лобода виявилася забобонною матусею. Вона боїться лихого ока і нікому не показує свою маленьку Євангеліну, повідомляє ТСН.

"Я вважаю, що зараз таке складне життя в нашій країні у людей, що навіщо їм дивитися на чужих діток. Потрібно ростити своїх і на своїх дивитися. Вона дуже маленька. У неї поки свій простір і їй вдома дуже добре", - розповіла співачка в ефірі програми "ТСН.Особливе".

Світлана впевнена, що її доня живе повноцінним життям. У свої майже 1,5 року вона вже має окрему кімнату і разом з батьками влаштовує закриті дитячі вечірки.

"У неї своя кімната, свої ляльки. Візочок ми їй вчора придбали. У неї тепер перша лялька, якою вона хоч трохи захоплена, бо до цього в неї були тільки машинки, кульки повітряні - такий хлопчисько", - підкреслила артистка.

Лобода зізнається, що після народження Єви вона майже не відвідує світських заходів. Світлана без вагань проміняла презентації та фуршети на сімейний затишок.

"Я вважаю, що дитина - це найбільша радість, яка у нас зараз є. І в принципі, щоб поїхати або в кінотеатр, або побути вдома, звичайно ж я вибираю побути вдома", - зазначила вона.

Єва пройшла давню жіночу традицію своєї родини. Як і її матусі, у рік дівчинці поголили голову, щоб волосся росло густим і гарним.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дочку Світлани Лободи плутають з хлопчиком

"Ось тільки зараз почало відростати волоссячко. Тільки зараз не зовсім лиса, з волоссям", - поділилася співачка.

Лобода зізнається, що одягу доньці вона не купує. Брендовими речами Єву обдаровують друзі батьків.

"Єдине що, ми не встигаємо носити все, що подарували. Тому у нас все це переходить у спадок моїй сестричці. Мама все збирає, складає на горище, бо вважає, що все може стати в нагоді. І речі Versace, і Dolce & Gabbana можуть ще бути добре експлуатовані мною, сестрою, племінниками, у нас дуже багато родичів", - підкреслила вона.

Зараз ви читаєте новину «Світлана Лобода не купує доньці одяг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути