вівторок, 11 вересня 2012 15:47

"Це все брехня" — піарниця Лободи про її розрив із Царем

"Це все брехня" — піарниця Лободи про її розрив із Царем
"Андрій більше часу проводить з дитиною, ніж Свєта" Фото: nam.kiev.ua

Кажуть, що 29-річна співачка Світлана Лобода розійшлася із цивільним чоловіком 25-річним Андрієм Царем. Начебто її Андрій проміняв на російську співачку Жанну Фріске, якій буде ставити танцювальні номери. І якщо раніше пара постійно їздила на Мерседесі Лободи, то тепер Цар купив собі "Мазду СХ-7" за 300 тис грн.

"У Свєти така професія, що про неї всі брешуть. То намагаються одружити її з Андрієм, то тепер вже розлучають. Це все брехня. Єдине, що з того правда, що він дійсно не був на "Крим мюзік фесті" в Криму, бо в той час мав багато роботи в Києві. Андрій ставить виступи багатьом зіркам: і нашим і російським. А у Свєти якраз в номері на сцені танцювали балерини і Андрію там робити було нічого. На зйомки в Ісландію він теж не їздив із Свєтою, бо залишився з їхньою донькою Євою. Він більше часу проводить з дитиною, ніж Свєта. Разом вони їздять на гастролі тільки тоді, як Андрій задіяний в її концертних номерах. А щодо машини, так, це правда. Тепер в Андрія нова "Мазда", - підтвердила піарниця Лободи, Юлія.

Лобода живе в цивільному шлюбі з Царем більше трьох років. Півтора року тому народила йому доньку Євангеліну. Зараз пара спільно винаймає двоповерховий будинок під Києвом. Узаконювати стосунки найближчим часом вони не планують.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Світлана Лобода розійшлась з чоловіком

"Штамп в паспорті сімейного щастя не гарантує. Коли людина любить, їй не обов'язково зв'язувати себе узами шлюбу, бо це може перешкодити самим почуттям. До того ж ми обидва дуже волелюбні люди. Через нашу зайнятість ніколи не сваримось через те, що хтось не помив після себе тарілку", - запевнила співачка.

Зараз ви читаєте новину «"Це все брехня" — піарниця Лободи про її розрив із Царем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути