вівторок, 11 вересня 2012 09:53

Світлана Лобода розійшлась з чоловіком

Світлана Лобода розійшлась з чоловіком
Андрій Цар зайнявся продюсуванням Жанни Фріске Фото: rost-ves.info

Співачка Світлана Лобода ніколи особливо не зациклювалася на особистому житті. Для дівчини зазвичай стояла на першому місці кар'єра, а з минулого року і дочка Євангеліна. Подібний стан речей, на жаль, сприймають адекватно небагато чоловіків. За чутками, Світлана розійшлась зі своїм цивільним чоловіком і батьком дочки Андрієм Царем.

Жодних офіційних заяв від самої артистки поки в пресі не з'являлося. Однак за спостереженнями журналістів, Світлана та Андрій, які ще зовсім нещодавно намагалися не розлучатися, тепер воліють працювати окремо.

Лобода активно гастролює по Україні, а її коханий став продюсером колишньої солістки групи "Блестящие" Жанни Фріске. Крім того, за чутками, чоловік незабаром має намір переїхати в Москву, щоб бути ближче до своєї підопічної.

"Далеко не кожному мешканцю планети штамп у паспорті гарантує щастя в сімейному житті. Коли людина любить, їй не обов'язково зв'язувати себе узами шлюбу, найчастіше саме це може перешкодити коханню до останнього подиху, коханню на все життя", - зауважила якось виконавиця.

Нагадаємо, Світлана та Андрій познайомилися в позаминулому році. Цар працював танцюристом і хореографом, допомагав Лободі над підготовкою її номера на конкурс "Євробачення". У квітні минулого року у пари народилася дочка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Донька Лободи має великий сад

Сама артистка не раз пояснювала, що, незважаючи на материнство, зв'язувати себе узами шлюбу не готова. "Ми обидва дуже волелюбні люди для цього. Це не перші мої стосунки, але перший чоловік, від якого я свідомо захотіла дитину. І в голові у себе це тримала. Я дуже вимоглива у стосунках, але Андрій теж з характером, така у нас навіжена сімейка. Наша дитина народжена в любові, інше не так важливо".

Зараз ви читаєте новину «Світлана Лобода розійшлась з чоловіком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути