вівторок, 25 грудня 2012 10:26

Яна Рудьковська народить до кінця тижня

Яна Рудьковська народить до кінця тижня
Продюсер продовжує активно працювати Фото: glomu.ru

Наприкінці цього тижня продюсер Яна Рудьковська, швидше за все, стане мамою.

"Ну що, я вийшла на фінішну пряму, 28.12 нарешті піду або відвезуть в декретну відпустку, а поки в ці дні ще багато роботи!" - написала Яна вчора у своєму мікроблозі на Twitter. Відомо, що продюсер чекає на хлопчика, і разом з Євгеном Яна вже вибрала ім'я для сина - Олександр.

Швидше за все, малюк з'явиться на світ в одному з пологових будинків Москви. Раніше Рудьковська розповідала, що досить довго вибирала клініку. "Ми відвідували клініки в Італії, Швейцарії, США ... Дуже цікавий елітний пологовий будинок у Фінляндії. Там майбутні мами живуть у спеціальних дерев'яних будиночках. Все підпорядковано певному ритуалу. Забавно, що відразу після народження діткам надягають ковпак гномика..." - розповідала зірка.

Причому, за підрахунками майбутньої матусі, пологи в російській столиці обійдуться їй на порядок дорожче, ніж в Європі. "Але вибір буде залежати в першу чергу не від ціни. Звичайно, мені б хотілося, щоб поруч був Женя. Ні, не був присутній при пологах - цього "задоволення" я не розумію. Але все-таки перший взяв маленького на руки. І можливо, повісив йому на шию золоту медаль", - уточнювала Яна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вагітна Яна Рудьковська розповіла про мертву дитину

До речі, вагітність у Рудьковської протікає чудово. Будучи в цікавому стані, відома дама продовжує вести активний спосіб життя (і тільки нещодавно відмовилася від взуття на високих підборах), незважаючи на рекомендації медиків. "Мої лікарі переживають, що я можу народити просто на роботі. Вмовляють мене таки прилягти в лікарню", - жартувала якось Яна.

Зараз ви читаєте новину «Яна Рудьковська народить до кінця тижня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути