понеділок, 26 листопада 2012 13:03

Яна Рудьковська думає народжувати за кордоном

Яна Рудьковська думає народжувати за кордоном
Пологи в Росії, за словами продюсера, дорожче ніж в Європі Фото: РИА Новости

Відомий продюсер Яна Рудьковська знаходиться на дев'ятому місяці вагітності. Дружина фігуриста Євгена Плющенка займається пошуком пологового будинку, де повинен з'явитися їхній малюк. Як зізналася Яна, пологи в Росії VIP-класу неймовірно дорогі, і звернула увагу на Європу.

Днями Яна Рудьковська в своєму мікроблозі повідомила, що пішов дев'ятий місяць вагітності. Тим не менш продюсер активно працює і навіть примудряється знаходити сили для організації ювілею свого чоловіка, фігуриста Євгена Плющенка, якому нещодавно виповнилося 30 років.

Не забуває Яна і про себе. Зовсім скоро на світ повинен з'явитися первісток продюсера і її чоловіка, тому Рудьковська впритул зайнялася вибором пологового будинку. Ще нещодавно повідомлялося, нібито Яна збирається народжувати в Санкт-Петербурзі. Однак сама продюсер розповіла, що розглядала і закордонні варіанти.

"У мене дуже багато пропозицій. Ми відвідували клініки в Італії, Швейцарії, США ... Дуже цікавий елітний пологовий будинок у Фінляндії. Там майбутні мами живуть у спеціальних дерев'яних будиночках. Під час перебування освоюють стародавні народні ремесла, наприклад, вишивання. Це для того, щоб позбавити вагітну жінку від стресу. Все підпорядковано певному ритуалу. Забавно, що відразу після народження діткам вдягають ковпак гномика ..." - поділилася Яна Рудьковська.

За словами продюсера, найдорожчим варіантом є пологи в Росії. "Пологи класу VIP тут коштують мільйон рублів - приблизно 33 тисячі доларів. А в Європі - від семи до 15 тисяч. Але вибір буде залежати в першу чергу не від ціни. Звичайно, мені б хотілося, щоб поруч був Женя. Ні, не був присутній при пологах - цього "задоволення" я не розумію. Але все-таки перший взяв маленького на руки".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яна Рудьковська почала готуватись до пологів

Нагадаємо, для Рудьковської це буде вже третя дитина (і третій син), а для Євгена Плющенка - друга дитина (і теж хлопчик). Про те, що Яна та Євген чекають на сина, знали тільки найближчі. Повідомляється, що довгоочікуваний малюк повинен з'явитися на світ, за прогнозами лікарів, у новорічні свята. Це символічно, тому що день народження самої Яни Рудьковської припадає на 2 січня. Цей же день є днем народження матері Яни.

Зараз ви читаєте новину «Яна Рудьковська думає народжувати за кордоном». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути