понеділок, 08 жовтня 2012 09:27

Лікарі переживають за вагітність Яни Рудьковської

Лікарі переживають за вагітність Яни Рудьковської
У продюсера можуть трапитися передчасні пологи Фото: РИА Новости

Яна Рудьковська, знаходиться на сьомому місяці вагітності, ходить на шпильках і відмовляється лягати на збереження в лікарню. Лікарі бояться, що у неї трапляться передчасні пологи.

Останні місяці вагітності нелегко даються відомому продюсеру і дружині Олімпійського чемпіона Євгенія Плющенка. Припускають, що у Яни і Жені народиться хлопчик. Про це на своїй сторінці в Інтернеті написав сам фігурист. Для самого продюсера це буде вже третя дитина (і третій син), а для Євгена Плющенка - друга дитина (і теж хлопчик).

Подружжя вже вирішило, що назвуть сина Сашком. Не так давно продюсер поділилася в своєму мікроблозі: "Сьогодні вперше відчувала ворушіння малюка! Це все-таки неймовірно приємно, відчуваю, що ним був виконаний як мінімум потрійний тулуп!"

Після того як Рудьковська вийшла заміж за Плющенка, який молодший дружини-продюсера на вісім років, їх тільки і питали про дитину. У шоу-бізнесі багато хто сумнівався, що Яна зважиться народити в 37 років.

Тому зараз, коли пологи вже близько, Рудьковська не приховує радості й гордості за свій стан. Але продюсер Діми Білана зізнається, що вона і лікарі бояться передчасних пологів. "Мої лікарі переживають, що я можу народити просто на роботі. Умовляють мене таки прилягти в лікарню", - зізналася вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Журналісти запідозрили вагітну Яну Рудьковську у вживанні алкоголю

Однак вагітна Рудьковська збирається замість рекомендацій лікарів супроводжувати коханого чоловіка на найближчих змаганнях. "Я відлітаю з ним на змагання в Японію і в Давос 9 листопада. Потрібно його підтримати! Ми полетимо на премію "Кращі спортсмени світу" - він отримає нагороду як найгучніший та найуспішніший "камбек" року. У мене буде вже восьмий місяць. Звичайно, буде важкувато. Але я хочу бути поряд з чоловіком", - повідомила Рудьковська.

Зараз ви читаєте новину «Лікарі переживають за вагітність Яни Рудьковської». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути